Pentru un metabolism optim al labradorului tau, alege Royal Canin

labrador

Putini oameni stiu, insa labradorii retrieveri sunt caini originari din Canada (provincia Newfoundland). Istoricul acestora este cel putin interesant – se spune ca aceste animale de companie erau apreciate de catre pescari (se stie ca aceasta rasa de caini inoata fara nicio problema) fiind folosit la prinderea pestelui; erau implicati de asemenea in vanatoare. In egala masura, Retriever este o terminatie care duce la ideea de aport. Alimentatia acestui caine nu necesita totusi o foarte mare atentie – exista pe piata de specialitate un produse, Royal Caning Adult Labrador Retriever.

Royal Canin ii asigura labradorului ce are o varsta mai mare de 15 luni toti nutrientii esentiali de care are nevoie, atat pentru sanatate sa cat si pentru longevitate. Marimea specifica a acestor bobite, forma si textura de care acestea se bucura  au fost adaptate pentru maxilarul si dintii acestui soi de caine.

Corpul unui labrador retriever contine intr-o cantitate crescuta grasime – lucrul acesta se datoreaza nevoii sale initiale de a se proteja impotriva temperaturilor reci de afara. Tocmai de aceea, includerea de l-carnitina promoveaza arderea grasimii si obtinerea de masa musculara, in mod simultan. Dupa cum spuneam si mai sus, forma mancarii din pachetele de Royal Canin Adult Labrador, ca gogosi, il fac pe caine sa  mestece mai incet – lucrul acesta face ca el sa nu se innece cu mancarea si ii faciliteaza, astfel, digestia.

Labradorii produc de trei ori mai mult sebum decat alte rase de caini – lucru ce face ca atunci cand cainele iese din apa, oamenii sa aiba impresia ca le nu este deloc ud. Vitamina A contribuie insa la producerea echilibrata de sebum, permitand apei  sa stea pe stratul de blana; vitamina B, niacina,  acidul pantotenic, acizii omega 3 si 6  reusesc sa consolideze functia de protectie a pielii, promovand de asemenea un strat stralucitor, sanatos.

Mancarea Royal Canin Adult Labrador include si glucozamina si condroitina suplimentara, pentru a contribui la sustinerea unor articulatii sanatoase si a reduce inflamatiile (odata cu inaintarea in varsta a cainelui). De asemenea lucrul acesta ofera un plus de sprijin  si incheieturilor, supuse unei presiuni sporite datorate structurii osoase  grele si constructiei solide a acestui caine.

 In concluzie, posesorii de labradori pot sa se indrepte cu incredere spre aceasta hrana pentru ca:

– ea sustine sistemul osos

– pastreaza rolul de bariera a pielii si evidenteaza frumusetea blanii

– ajuta metabolismului si greutatii acestui caine