10 lucruri pe care nimeni nu ti le-a spus despre inelul de logodna

Colectie de inele de logodna

Nu multe persoane constientizeaza amalgamul de emotii prin care un barbat trece atunci cand alege inelul de logodna. In locul fericirii momentului, se instaureaza panica, iar totul este un haos. De aceea, este important sa stiti o serie de lucruri practice, pe care nimeni nu vi le-a spus pana acum despre alegerea inelului de logodna.

In momentul in care te-ai hotarat sa o ceri de sotie, vei incepe sa fii din ce in ce mai atent la preferintele ei in materie de bijuterii. In functie de acestea, vei alege din categoria inele de logodna oferite de Glamira.ro. Daca nu ai destule informatii, vei apela la o prietena, care ii cunoaste gusturile. In orice situatie, sunt sanse foarte mari ca ea sa aiba mai multe detalii decat tine.

Inainte de a face cererea oficiala, mai e nevoie de o cerere. Va trebui sa o ceri de la parinti inainte de toate, cel mai probabil fara stirea ei, pentru a nu strica surpriza de mai tarziu. Acest moment este foarte important pentru ca le demonstrezi respect si le arati ca parerea lor conteaza foarte mult pentru tine. Cu toate astea, tot este un moment destul de stanjenitor, mai ales cand ai de-a face cu tatal ei.

Iti vei intreba toti prietenii barbati care au facut asta inaintea ta. Vei vrea sa stii toate detaliile despre cum au ales inelul, cum au gasit marimea potrivita, cum a fost cererea, cum au decurs toate aranjamentele, astfel incat sa fii sigur ca cererea ta in casatorie este una de succes.

Bineinteles ca le vei avea de partea ta pe prietenele ei. Asta daca te agreeaza. Indiferent de relatia dintre tine si prietenele ei, ele joaca un rol foarte important pentru ca o cunosc ceva mai bine decat tine, mai ales in ceea ce priveste preferintele pentru bijuterii, astfel ca vor fii oameni de baza in ducerea la bun sfarsit a procesului.

Se intampla sa nu ii cumperi exact ce isi doreste. Modul de gandire in cazul barbatilor este ceva mai versatil, astfel ca, in viziunea lor, gestul este cel care conteaza mai mult decat inelul in sine. Total gresit. O femeie nu va aprecia gestul daca inelul este urat. Sau va aprecia gestul, dar nu va purta inelul niciodata. Si atunci unde mai este placerea? Nu te lasa prada emotiilor si gandurilor masculine, pentru ca la femei nu functioneaza deloc asa.

Tine minte ca, la inceput, pentru tine, toate inelele de logodna vor arata la fel. Cel putin cele cu diamante. Iti va deveni foarte greu sa faci diferenta intre ele. Dupa perioade lungi de cautari, vei deveni expert in inele de logodna.

Personalizarea inelului suna destul de pompos si uneori destul de scump. Poate ca este adevarat, insa tine minte ca totul este pentru viitoare ta sotie.

Bugetul initial nu este stabil. Chiar daca pornesti pe principiul ca te incadrezi intr-un anumit buget, daca gasesti inelul ideal, iar toate prietenele ei iti spun sa il cumperi, pentru ca se va indragosti de el pe loc, nu ai ce sa faci. Chiar daca bugetul tau este depasit, il vei cumpara oricum.

Ultimul lucru pe care nu ti l-a spus nimeni pana acum despre cererea in casatorie este ca tot acest proces de alegere a inelului de logodna te va obosi teribil. Pana la cererea in casatorie, tu esti deja extenuat, ratacit prin magazinele cu bijuterii pentru cererea in casatorie.