2 minute pentru o stare buna

2 minute pentru o stare buna

A face o schimbare pozitiva in viata ta nu trebuie sa fie despre a face un salt imens. Dar cred ca valorile sunt unele din acele lucruri care ii impiedica pe oameni sa-si imbunatateasca viata. Un mod mai simplu, care duce mai des la luarea de masuri concrete si la stabilirea de noi obiceiuri – cel putin in viata mea – este de a lua pasi mai mici, dar multi. Asadar, astazi as dori sa impartasesc 2obiceiuri rapide care va pot ajuta sa va schimbati viata in doar 2 minute sau chiar o zi.

Prin acesti pasi mici, puteti incepe sa construiti obiceiuri care devin mai puternice si, in timp, va pot schimba viata in moduri pe care probabil ca nu vi le puteti imagina acum. Amintiti-va sa faceti unul dintre lucrurile de mai jos fiecare zi, va recomand sa notati un memento simplu.

Puneti-o pe noptiera dvs., ca sa o vedeti cand va treziti in fiecare dimineata. Sau puneti nota in spatiul de lucru astfel incat sa o vedeti mai devreme in timpul zilei. Daca va place si, daca este posibil, extindeti obiceiul mic dupa o saptamana sau doua si faceti acest lucru doar cateva minute pe zi.

1. Incepeti sa lucrati timp de 2 minute pe cea mai importanta sarcina.

Il folosesc pe cel putin o data pe zi in fiecare saptamana. In unele zile, pur si simplu nu simt ca incep sa lucrez. Prefer sa stau lenes pe canapea. Deci, in astfel de zile, am inceput sa lucrez timp de 2 minute pe cea mai importanta sarcina. Aceasta este intelegerea.

Lucrul este: inceperea este aproape intotdeauna cea mai grea parte. Dupa ce am inceput sa ma misc si am facut acea sarcin pentru acele 2 minute, de obicei este destul de usor sa continuam sa lucram la acea sarcina.

2. Revizuirea si aprecierea zilei la sfarsitul acesteia.

Daca faceti lucruri bune in timpul zilei, atunci acest lucru va poate ridica stima de sine. Daca reflectati asupra faptului ca ati facut asa ceva. Luati deci doua minute de la sfarsitul zilei de lucru. Apreciez ce ai facut si ce crezi tu.