21 de lucru pentru a va simplifica viata – Partea I

21 de lucru pentru a va simplifica viata - Partea I

„Simplitatea este sofisticarea ultima.” Leonardo da Vinci

„Aspectele lucrurilor care sunt cele mai importante pentru noi sunt ascunse datorita simplitatii si familiaritatii lor”. Ludwig Wittgenstein

Imi place sa imi simplific viata. Ma face mai eficient si viata este mai putin stresanta. Ma face mai linistita si mai fericita.

Dar de unde incepeti? Sau continuati daca sunteti deja pe drum?

In articolul din aceasta saptamana as vrea sa impartasesc 21 de obiceiuri mici care ma ajuta sa traiesc o viata mai simpla. Alegeti una dintre acestea pentru a incepe si continuati sa o faceti pana cand aceasta se lipeste si devine doar o alta parte normala a vietii voastre.

1. Respirati.

Cand sunteti stresati, pierduti intr-o problema sau trecutul sau viitorul in minte, respirati profund timp de doua minute si doar concentrati-va asupra aerului care intra si iese afara.

Acest lucru va calma corpul si va aduce mintea inapoi in acest moment.

2. Faceti un singur lucru la un moment dat.

Veti obtine rezultate mai bune si va veti simti mai bine si mai putin stresati in timp ce faceti acele lucruri.

3. Scrieti totul pe hartie.

Foloseste-ti mintea pentru lucruri mai bune decat sa-ti amintesti ce sa faci. Iar mintea este adesea ca o galeata neclara. Asadar, scrieti toate ideile si gandurile dvs. minunate, inainte ca acestea sa dispara undeva si adaugati ceea ce trebuie sa faceti pe o lista de sarcini.