7 aparate de bucatarie perfecte  ca daruri de nunta

electrocasnice mici de bucatarie

Odata cu sfarsitul iernii vine inceputul sezonului de nunti al anului. Aparatele mici de bucatarie constituie un cadou perfect pentru cuplurile proaspat consolidate (oficial), deoarece probabil ca nu au mult spatiu in casa sau in apartament. Aparatele mici de bucatarie le permit, de asemenea, sa aiba ocazia de a prepara mesele rapid si de a economisi bani. Un mixer cu bol poate fi o varianta rentabila atat pentru dumneavoastra, in calitate de nas sau invitat, cat si pentru proaspatii insuratei ce iti pot prepara dimineata micul dejun in timp ce se scalda in tandreturi pana la ora plecarii.

Blender

Un blender este un aparat de bucatarie vital care poate cu ajutorul caruia puteti prepara rapid smantana, salsa sau supa in cel mai scurt timp. Mai mult, cuplul poate face cocktail-urile lor congelate preferate pentru a sarbatori evenimentele speciale sau momente simple, dar pline de emotie.

Oala sub presiune

Oala sub presiune etse una dintre cele mai bune aparate de bucatarie pe care oamenii le doresc, dar niciodata nu le cumpara. Nu numai ca este un accesoriu perfect pentru un cuplu modern, pentru ca ei vor fi capabili sa gateasca ingredientele in oala in timp ce se ocupa de treburile zilnice, dar vor economisi bani din bugetul familiei. Oalele sub presiune vin intr-o varietate de capacitati si setari.

Espressor

In functie de cuplu, acesta poate fi cel mai folosit aparat in bucataria lor. In timp ce puteti merge pe un model de baza al unui producator sonor, este indicat sa mizati pe caracteristici cum ar fi spuma de lapte; cuplul se va simti ca si cum ar fi in Italia!

Robot de bucatarie

Pentru cuplul caruia ii place sa gateasca, dar limitat la timp, un robot de bucatarie se ocupa de toate: taie, marunteste si mixeaza. Un cadou versatil! Judecati marimea robotului de bucatarie.

Mixer cu bol

Un mixer cu bol este un cadou unic pentru tineri, cu numeroase atasamente care va permit sa faceti totul, de la prajituri mici pana la inghetata. O alternativa mai ieftina este un mixer de mana, care se introduce usor intr-o cutie pentru a combina ingredientele umede si uscate si se amesteca crema in supa. Preturile variaza in functie de stilul mixerului si atasamente.

Asadar, te-ai trezit peste noapte invitat la un eveniment de pomina si nu ai nici cea mai vaga idee despre ce ai putea duce in dar tanarului cuplu? Mizeaza pe un mixer cu bol! Oricat de traditionalist ar suna, tinerii vor fi incantati de un astfel de cadou. In fond, sunt la inceput de drum si le trebuie „de toate”; de ce sa nu le usuram putin parcursul in viata (in doi)?