8/10 – A face pe altcineva fericit

A face pe altcineva fericit

A face pe altcineva mai fericit are multe beneficii. Fericirea se raspandeste inapoi la tine pe masura ce vezi fata lui luminata si cum stii ca ai facut ceea ce trebuie. Se raspandeste inapoi, deoarece oamenii au o tendinta puternica de a dori sa dea inapoi atunci cand ai facut ceva bun pentru ei. Si se raspandeste in lume, deoarece aceasta persoana mai fericita isi poate raspandi fericirea si altor oameni.

Cum puteti sa faceti acest lucru:

Ajutor practic.

Da-i mana cuiva cand se misca. Sau da-le o plimbare in masina. Sau daca au nevoie de informatii, incercati sa gasiti o solutie, intreband persoanele pe care le cunoasteti sau prin intermediul Google. Oamenii au nevoie de ajutor tot timpul, iar acest lucru este usor de observat. Este atat de simplu sa ajuti pe cineva fizic pentru ca mereu in societate se gaseste un motiv pentru a face acest lucru.

Doar asculta.

Candva un prieten sau cineva apropiat poate dori doar sa se afle sau sa asculte pe cineva in timp ce isi da seama. Poate ca nu pare mult, dar poate fi un ajutor imens pentru cineva care are nevoie de el.

Deci, fiti acolo pe deplin – nu stati acolo gandindu-va la altceva – si ascultati. Ascultati deschis.