A face din fitness-ul fizic un moment pentru unire

A face din fitness-ul fizic un moment pentru unire

Daca incercati sa va jonglati cu rutina de fitness cu timpul de calitate familial, luati in considerare gasirea unor modalitati de a va mentine in forma si sanatosi ca familie. In afara de emotia evidenta a multitasking-ului, va veti incuraja si copiii sa faca alegeri sanatoase care ii pot aduce beneficii pentru viata.

Pastrati-l elegant!

Incepeti o noua activitate ca familie. Nu conteaza daca este vorba de arta martiala, yoga, inot sau dans, ideea este sa gasesti ce va fi pe placul tuturor. Multe centre comunitare si sali de sport ofera cursuri de fitness pentru familii.

Este totul distractiv si jocuri

Amintiti-va ca obiectivul este fitness-ul, nu competitia. Vrei ca copiii tai sa fie sanatosi, sa nu necesite terapie ca adulti. Avand in vedere acest lucru, planificati cateva jocuri in curtea din spate, cum ar fi badminton, volei, mingi de whiffle, kickball sau chiar un joc de eticheta de familie bun.

Du-te dupa Aur!

Planificati o olimpiada de familie continua, cu jocuri si activitati prostesti. Cateva sugestii pentru evenimente includ:

Aruncarea cu taitei de biliard
Frisbee Golf
Aruncarea sacului de fasole
Concurs Hula Hoop
Concurs Jump Rope
Cursa de saci de cartofi
Aruncarea cu balon de apa
Pastrati jocurile mici sau deschideti-le prietenilor si vecinilor. Puteti chiar sa planificati ceremonii de deschidere si inchidere.