Am ales anvelope auto de la Nokia si sunt multumit

nokian

Cand cautam anvelope de calitate, normal ca gasim o gama larga de anvelope bune. Printre ele se afla si gama de anvelope Nokian, anvelope cu care s-a atins recordul mondial pe gheata. Nokian este o marca cunoscuta, dar putini ii stiu trecutul.

A pornit dintr-un orasel din Finlanda si a fost proiectata si testata pe drumuri extrem de dificile, si cum cunoastem situatia drumurilor din Romania si conditiile climatice de aici, putem sa le folosim cu incredere, atat sortimentul anvelopelor de iarna cat si gama de anvelope de vara.

Daca siguranta condusului este un punct de mare accent in viata noastra, atunci trebuie sa oferim o atentie deosebita masinii noastre si in special sa verificam ce anvelope folosim. Siguranta deosebita putem savura si folosind anvelope Nokian, datorita uleiurilor ce sunt folosite in timpul fabricatiei, care, ofera o aderenta buna, mai ales pe drumuri inzapezite.

Un sofat in siguranta incepe prin atentia acordata anvelopelor, caci ele sunt singurele componente ce intra in contact direct cu carosabilul. Sa nu neglijam nici presiunea din pneuri, atat iarna cat si vara este foarte important sa urmarim cu atentie starea anvelopelor noastre.

O anvelopa ingrijita are o viata mult mai lunga decat o anvelopa neglijata, si este mai rentabil atat financiar cat si din punct de vedere al sigurantei. Atat la anvelopele Nokian, cat si la celelalte categorii de anvelope, noua lege a impus utilizarea etichetelor. Aceste etichete ne ofera informatiile de baza despre eficienta combustibilului, aderenta pe teren umed si zgomotul exterior de rulare.