Amintiri din copilarie

S-a primit o leapsa de la Lucian. O preluam frumos pe piept, facem un stop de efect si o catapultam in vinclu, acolo unde si-o trag paianjenii. Tema e amintiri din copilarie. Vine pe intrebari:

1. Care era jocul tau preferat din fata blocului?

Din fata blocului e impropriu spus. Preocuparea principala din fata casei, mai exact din strada, era tenisul cu piciorul. Fluxul de masini era mai slabut atunci, ne lasa sa desfasuram jocuri intregi, pe seturi mici. Mai interveneau accidente, gen parasutat mingea prin curtile vecinilor si recuperarea ei in stil ninja, cu dulaii de prin ograzi pe urmele noastre, dar per total era o destindere ca la carte, mult mai multa miscare prestam pe-atunci fata de prezent.

2. Care este “dulcele” pe care l-ai manca si acum?

Cand eram la gradinitia, se aflau in voga acadelele alea Tip-Top Minitop, daca imi amintesc corect. Acadelele au fost direct raspunzatoare de haosul cu carii declansat in gura. Cand mi-au cazut dintii de lapte, nici unul n-ar fi trecut RAR-ul. Ii adusesem intr-o stare precara spre catastrofala de la atata rontaiala necontrolata de bomboane, gume si alte dulciuri de la care iti cadea pancreasul.

3. Care au fost desenele tale animate preferate?

Globul Dragonului, hands down. Songoku, Maestrul Testoasa, Valul Testoasei, valul Don-Don, arte martiale animate, cu vizionare asidua.

4. Pe melodiile cui ai crescut “mare”?

Hehe, au existat mai multe faze. De la muzica disco, trecand prin inceputurile valurilor incipiente de dance romanesc, un pic de manele, si ajungand la muzica rap. De modelat am fost influentat la final de muzica rap, unde rezidez si in prezent.

5. Ce amintiri iti trezeste guma Turbo?

Gust sintetic dar cu un parfum aparte ce se evepora in 10 minute, surprizele cu masini, vreo-doua trei coafuri de colege din scoala ravasite de lipirea cu talent a gumei in par, si bineinteles, dintii facuti praf.

6. Ce visai sa devii cand erai mic si ce-ai ajuns?

Nu stiu daca am avut vreo dorinta concreta sa ajung ceva colosal cand ma faceam mare. Din exterior, mi se aranjase la un momente un traseu duhovnicesc, sa ajung popa. Mi-a lipsit “chemarea” (orice ar fi insemnand asta). In prezent, am ajuns o loaza, dar situatia e in curs de indreptare.

7. Cum ti-ai descrie copilaria in 3 cuvinte?

Ignorance is bliss.

Degajam leapsa spre Alex. Intra pe fir, tati.