Blogmeet 43

Dupa o zi mult prea incarcata pentru o zi de sambata, am ajuns la Duken’s Bar pentru editia 43 (cred) de BlogMeet.
Nu sunt un om al multor cuvinte deci astept completarea lui Andrei la articolul asta. Nu pot sa zic decat ca m-am simtit bine si ca gazda noastra, Alex stie sa organizeze o seara pe cinste. Vinul a curs valuri, la fel si berea si shoturile. N-am avut tupeu sa ma arunc la “Shot roulette” dar data viitoare nu o sa refuz.

Multumesc, “Andreea”, am preluat legatura. Vine cate un moment in viata oricarui blogger, cand vrea, nu vrea, tre sa paraseasca confortul aproape uterin, din fata tastaturii unde trolleaza si se face ca scrie chestii din spatele ecranului si se vede nevoit sa faca full-contact cu viata reala. Tough shit, bro. Dar, asta e, daca-i ordin cu placere, ne executam. Mai ales cand lanseaza Andrei o invitatie impanata de tot felul de promisiuni tentante, cu o unica destinatie: sa avem o seara pe cinste.

Asadar, ne-am prezentat sambata seara la cartierul general, adica Duken, sa cercetam cu atentie fiecare amanunt de la fata locului. Ambianta intima asea, de comunitate, niste oameni cu care nu ma mai vazusem de mult si chiar eram curios cu ce se mai ocupa si ce mai invart, niste aperitive din partea casei (fara masline) pentru lubrifiere sociala, panarama, chef si voie buna, sau, intr-un cuvant, Sfanta Treime care trebuie respectata cu sfintenie ori de cate ori se ivesc ocazii de genul asta, exact cum ar trebui respectata si varianta originala de catre un bun crestin.

Astfel de ocazii sunt benefice pentru membrii unei comunitati care se strang rar fata in fata, coeziunea generala la nivel de grup mai scartaie din cand in cand, poti sa colaborezi pe diverse idei si proiecte si online, prin retelele sociale, dar e vital ca, din cand in cand, sa te mai si intalnesti cu omul cu care lucrezi, pentru a mai intari lucrurile pe partea de bonding si familiaritate. Blogmeet-urile au si functia asta, de ne face sa nu uitam ca inca suntem persoane reale, in carne si oase, si nu doar niste simple avatare si conturi de Facebook/Twitter.

Editia de sambata a fost una reusita in general, zic ca s-ar putea solicita un bis, preferabil in aceeasi locatie. Ca noutate personala, asa am avut oportunitatea live in premiera sa o intalnesc pe Oana, “sefa” de la SSS, cu care am mai pus tara la cale in legatura cu site-ul respectiv. Oana, daca citesti asta, in legatura cu ce s-a intamplat ulterior in noaptea aia, sa stii ca Universul a conspirat stramb la realizarea unor dorinte sucite de-a dusmanilor tai si, cum ar spune Shaggy, it wasn`t me. ;)

Un mic fragment din paranghelie: