Blogmeet Iasi, 23 iunie

Ca sa nu ramana nescris si de data asta, ca bloggerii preiau mocangeala din voleu si pe urma nici gura nu le miroase, nici piscot n-au mancat, sambata se inregistreaza in anale inca un blogmeet local, pentru cruciatii tastelor din Iasi. Locatia este Groapa cu Bere, la subsolul Teatrului Luceafarul, incepand cu orele 18.00 trecute fix. Distractia e asigurata din partea casei, in meniu intra si un concert live de desfasurat mai incolo, spre seara.

Partenerii evenimentului sunt Berarul.ro si Iasi4u.ro. Groapa cu bere se lauda cu o colectie destul de impresionanta de soiuri de bere: blonda, rosie, neagra, nefiltrata etc. Sa ne pregatim papilele asadar daca ne simtim curiosi sa incercam si exotisme in afara de blonda cea de toate zilele.

Si daca tot ne vedem, avand in vedere ca se apropie 30 iunie, poate se intreprinde o anumita actiune video cu anumiti inculpati pentru a sarbatori un an de cand o anume echipa a debutat in online si a creat ceva valuri usoare pe interneti. Proiectul e momentan in coma indusa artificial, mort in papusoi. A murit prematur. Poate aducem aparatele sa il resuscitam nitel. In rest ne vedem acolo, la locul faptei.

Subsemnatul isi inscrie si colegul de blog (bine, ramas mai mult cu titulatura), Sorin, pentru un loc la masa greilor. Deci venim doi oameni din directia asta.

Verde la bere!