Care este culoarea anului 2015?!

haine colorate

Stim cu totii ca, in ceea ce priveste vestimentatia, negrul este varianta sigura, iar culorile neutre pot fi de un real folos atunci cand nu sti ce se poarta sau cum sa combini culorile. Fie ca este vorba de haine outlet, accesoriu, incalaminte, poste sau oja, anul 2014 este unul al culorilor feminine, delicate si pastelate, dar totodata si al culorilor tari precum mov sau albastru electric.

Primavara si culorile florilor

Doamnele si domnisoarele pot alege sa poate culori care aduc primavara chiar si in cele mai sobre interioare ale birourilor. Culorile pastelate care trimit exclusiv la elemente naturale precum un rasarit de soare, culoarea chihlimbarului, seninul cerului si al marii, la vegetatia ce abia isi face aparitia, la nisipul cald si la multe alte minunatii ale naturii sunt culorile vedeta ale primaverii.

Asadar, albastrul pal (placid blue) si violetul pal (violet tulip), verdele crud (hemlock), portocaliul (celosia orange si cayenne), maro pal (sand), galbenul (fressia) sunt vedetele unuia dintre cele mai frumoase si explozive anotimpuri. Acestea vor fi completate, pe perioada verii si a toamnei de albastru electrizant (dazzling blue) si violet (radiant orchid). Partea cea mai interesanta si excitanta a culorilor la moda pentru primavara anului 2014 consta in aceea ca majoritatea din ele pot fi combinate cu succes pentru o aparitie seducatoare si captivanta.

Culoarea anului 2015

Potrivit expertilor in domeniu al Panteone Color Institute, una din institutiile de referinta care da tendintele in culori, radiant orchid, este, atat in industria vestimentara cat si in alte segmente culoarea principala a anului 2014.  Fiind intr-o era a fabricarii, creativitatii si originalitatii, radiant orchid este mai bine zis o combinatie de nuante fine de fucsia, roz si lila care nu numai ca este placuta ochiului si atrage in mod sigur privirile, dar si da o stare de bine si in acelasi timp captiveaza. Poate fi cu succes combinata cu nuante contrastante de maro, burgundy si bordo. Pe acelasi principiu al elementului fabricat, o a doua culoare in trend pentru anul 2014 este albastrul intens sau electrizant (dazzling blue) care poate fi purtat in combinatie cu un portacaliu intens, verde, violet, alb si negru.