Cat de simplu este sa iti vinzi masina second hand?

masini second hand

Vinde o masina second hand! Publica anunturi gratuite cu masini de vanzare sau cumparare. Intr-un anunt puteti adauga pana la 8 poze si filmate cu masina dumneavoastra. Aici veti gasi toate marcile de masini straine si autohtone ca VW, Audi, BMW, Mercedes, Ford, Opel, precum si Renault, Dacia sau Aro. O masina second hand este mult mai convenabila la pret avand de obicei o durabilitate buna.

Fiecare masina second hand are unele puncte slabe. Chiar si modelele cunoscute cum ar fi: VW Golf, Opel Astra sau Ford Focus. Cautati pe websiteuri de profil baze de date cu masini, pentru a afla defectiunile cele mai des intalnite la modelul de masina cautat de dumneavoastra. Notati punctele slabe si posibilele defectiuni ale modelului ales si consultati-va cu cel care publica anuntul pentru a sti exact ce defectiuni are masina second hand aleasa de dumneavoastra.

Contactati utilizatorul care a publicat anuntul gratuit cu masina de care sunteti interesat si cereti un test drive inainte de a o cumpara. Incercati sa obtineti cat mai multe informatii despre masina second hand pe care doriti sa o achizitionati, iar la nevoie intrebati un profesionist (mecanic auto). Daca cumparati masina de la un distribuitor autorizat, cereti garantie, iar daca apar defectiuni pe perioada garantiei, nu ezitati sa apelati la aceasta.

Faceti-va pe langa asigurarea obligatorie si asigurare CASCO, pentru siguranta dumneavoastra. Informati-va asupra taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare sau taxa de mediu) inainte de a o cumpara, cu siguranta va influenta pretul masinii!