Ce tehnică se poarta primăvara aceasta pe unghii?

Tendinte pentru manichiura

Un aspect îngrijit și frumos se observă prin câteva elemente, machiaj, manichiură, vestimentație ș.a.m.d. Totuși, este foarte important să știți faptul că frumusețea nu este redată prin cât mai mult machiaj sau prin exagerarea unor trenduri. La fel ca vestimentația, machiajul si manichiura sunt două aspecte care trebuie alese si create conform personalității. Pe piață există mulți distribuitori de produse cosmetice, printre care si acado.ro.

Acado.ro este un distribuitor de produse cosmetice profesionale care-și încântă cumpărătorii cu o gamă largă de categorii ce țin de frumusețe, precum: machiaj, manichiură, cosmetice și îngrijirea părului.

În ceea ce privește manichiura, există diferite alternative care fac unghiile luminoase și colorate pentru o perioadă mai lungă. Femeile oscilează între diferite tehnici de colorare a unghiilor: oja semipermananeta, kit unghii false, unghii cu gel ș.a.m.d. De cele mai multe ori, timpul nu permite sedinte regulate la salonul de cosmetica, dar, din fericire, exista comercianți online, precum acado.ro, care pun la dispoziția tuturor produse care au rezultate ca la salon.

Manichiura cu oja semipermanenta

Oja semipermanenta este un înlocuitor perfect pentru femeile care nu au timp să meargă în fiecare săptămână la salon. Manichiura cu oja semipermanenta este perfectă pentru femeile ocupate, deoarece este un produs perfect pentru o manichiura îngrijită și frumoasă, spre deosebire de clasicul lac de unghii colorat care nu are aceleași rezultate.

Aspect – Spre deosebire de ojele tradiționale, oja semipermanentă face ca unghiile să arate mai strălucitoare. De asemenea, culoarea rămâne perfectă o perioadă lungă de timp. În același timp, acest tip de manichiură este foarte creativ, puteți jongla cu diferite nuanțe, cum ar fi unghii care luminează în întuneric, care strălucesc (constând într-o varietate de tonuri metalice), culori temporare (care-și schimbă culoarea odată cu schimbarea de temperatura) etc. Pe acado.ro puteți alege cele mai interesante și frumoase oje semipermanente.

Durată și rezistență – Unghiile rămân intacte 2-3 săptămâni sau și mai mult, depinde cât de repede cresc unghiile.

Uscare – Spre deosebire de o manichiură tradițională, oja semipermanenta se usuca rapid datorita lămpilor UV, putând să vă reluați activitatea fără grija că se va crăpa oja.

Manichiură cu ajutorul unui kit pentru unghii false

Nu toate fetele și femeile se bucură de niște unghii lungi, dar, din fericire, există kit-ul de unghii false care nu doar că vă vor face unghiile mai lungi, egale și uniforme, dar vor crea o anumita presatanță mai ales în jurul mâinilor dvs. Puteti găsi pe Acado.ro un kit pentru unghii false.

Aspect – Poate părea amuzant, dar dacă aveți obiceiul de a vă roade unghiile, odată ce vă puneți unghii false, vă puteți lua adio de la acest obicei. De asemenea, aveți o arie largă de a experimenta, puteți să aveți diverse modele pe unghii sau chair să aplicați ștrasuri etc.

Durată și rezistență – Dacă oja semipermanenta este durabilă și rezistentă, ei bine unghiile false pot rezistena luni întregi dacă vă duceți periodic la întreținere.

Indiferent pentru ce tip de tehnică optați, trebuie să aveți în vedere câteva aspecte, precum:

– mențineți-vă unghiile sănătoase: dacă optați pentru kit unghii false, trebuie să le curățați periodic.

– țineți-vă mâinile uscate: apa poate înmuia atât oja semipermanentă, cât și unghiile false.

– hidratați-vă unghiile: la unghiile uscate se poate crăpa oja ușor, nu uitați să vă hidratați cu o cremă sau cu un ulei special.