Ce va recomand din ultimele colectii de ceasuri Swatch si Invicta

Ce va recomand din ultimele colectii de ceasuri Swatch si Invicta

Cand vine vorba de ceasuri, femeile din Romania cauta in general acele versiuni versatile, care sa se potriveasca si cu un outfit elegant, dar si cu unul sportiv. Aceste ceasuri versatile sunt elegante si in acelasi timp tehnice, si mai ales rezistente.

Din experienta mea pana in prezent cu diferitele marci de ceasuri care sunt comercializate pe piata din Romania, am observat ca ceasurile Swatch si Invicta sunt printre cele mai indragite ceasuri care se incadreaza in descrierea sumara de mai sus.

De ce sunt ceasurile Swatch atat de indragite de femeile din RomaniaCeas Swatch dama

Ceasurile de dama Swatch sunt chintesenta versatilitatii in materie de modele de ceasuri. Ele sunt deopotriva sportive si elegante, astfel ca femeile le pot asorta atat cu rochii, cat si cu treninguri.
Rezistenta lor se datoreaza mecanismelor mecanice automate sau din quartz elvetian care stau la baza functionarii ceasurilor.
Majoritatea modelelor Swatch sunt rezistente la apa si prezinta curele din otel inoxidabil.

Ce modele din ultimele colectii Swatch va recomand

Modelul Swatch Irony este unul dintre preferatele mele din colectia Swatch. Ador culoarea lor si modelele inflorate, potrivite pentru a fi purtate in zilele de primavara sau vara. Recent, am achizitonat ceasul Swatch Irony SVCF4002AG. Chiar daca, din punct de vedere calendaristic, vara s-a terminat, vremea este inca destul de calduroasa.

De ce sunt ceasurile Invicta atat de indragite de femeile din RomaniaCeas Invicta

Ceasurile Invicta sunt in general putin mai luxoase si rafinate decat ceasurile Swatch, insa nu se poate spune ca femeile care prefera ceasurile Swatch nu sunt destul de elegante pentru a cumpara la un moment dat si un ceas Invicta ( acest brand nefiind exclusivist).

Toate colectiile de ceasuri Invicta reprezinta eleganta si precizia elvetiana si de asemenea sunt foarte rezistente. Ele sunt potrivite mai degraba pentru stilul office sau elegant, decat pentru anumite contexte casuale.

Ce modele din ultimele colectii Invicta va recomand

Unul dintre ceasurile mele preferate din colectia Invicta este modelul 27027. Designul deosebit, cu tematica ceasurilor, si tematica de un auriu elegant il fac sa fie potrivit pentru acele ocazii speciale, in care trebuie sa stralucesti.

Un alt model care imi place foarte mult din colectia Invicta este 22877. Consider ca acesta nu este chiar atat de elegant ca si primul si poate fi asortat si cu niste blugi si o camasa office, la evenimente speciale, oficiale, la locul de munca.

Recent, mi-am achizitionat ultimul ceas din colectiva Invicta, pe langa modelul Swatch Irony pe care l-am cumparat acum aproape o luna. Am realizat faptul ca nu puteam purta varianta din urma la toate ocaziile si ca era necesar sa imi cumpar si un ceas office.

Pentru situatiile care cer o eleganta deosebita, ma gandesc pe viitor sa imi cumpar un alt ceas marca Invicta care ma fascineaza prin stralucirea aparte, si anume modelul 22706.

Indiferent de ce marci de ceas alegeti, va recomand sa optati pentru acele modele care va reprezinta personalitatea.