Copyzone.ro își extinde în anul 2019 portofoliul de clienți în segmentul corporate

Obiecte personalizate corporate

CopyZone este o firmă care oferă servicii complete de printare și materiale publicitare cu destinație outdoor și cadouri personalizate, dedicate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Specializați în personalizarea cadourilor, au extins într-un timp foarte scurt portofoliul de clienți în segmentul corporate. Colaborând cu clienți importanți precum Google, Marriot și McDonald’s, Copyzone.ro a dat dovadă de profesionalism folosind materiale de calitate superioară, distribuind în timp util produsele finite și punând accent pe seriozitatea angajaților.

Peste 30% din profitul pe 2018 provine din comenzile servite corporațiilor din Nordul Capitalei

Managerul Copyzone.ro se declară încântat de creșterea extraordinară de care au avut parte în trimestrul trecut. Colaborările cu clienți mari au fost poarta de lansare spre o arie mult mai largă, în ciuda concurenței acerbe și prezența pe o piață deja saturată. Acesta a mai adăugat că pentru viitorul apropiat pregătesc produse și oferte speciale pentru personalizarea cadourilor.

Copyzone.ro știe că alegerea cadoului potrivit nu este ușoară, așa că oferă o selecție variată de cadouri personalizate, adaptate nevoilor și bugetului disponibil. Cel mai bun mod de a face un cadou inedit este de a-i adăuga o tușă personală, de aici și popularitatea în continuă creștere a tricourilor personalizate.

”Personalizarea de tricouri este o modalitate de a dărui un cadou special, fie că este vorba de inserarea unui mesaj haios, un desen sau o poză. Există deja modele de tricouri personalizate pe site (https://copyzone.ro/servicii/personalizate/tricouri-personalizate/), dar clienții sunt încurajați să își pună imaginația la contribuție prin crearea mesajelor specifice, menite să stârnească râsete, pentru a sparge monotonia unui cadou banal. Un tricou personalizat este mereu alegerea perfectă pentru un cadou unic dăruit celor dragi deoarece opțiunile sunt variate și acoperă gusturile fiecăruia” a declarat managerul CopyZone.

Pentru personalizarea obiectelor promoționale, Copyzone.ro pune la dispoziție clienților servicii premium disponibile atât prin comenzi online, cât și la magazinele fizice din București. Produsele sunt personalizate conform cerințelor clientului, Atenția la detalii este importantă, tocmai de aceea sunt folosite cele mai noi tehnologii din domeniu, iar la finalul procesului, satisfacția clientului este pe primul loc. În ceea ce privește costurile, acestea sunt direct proporționale cu cerințele și accesibile pentru toate categoriile de clienți.

Produsele Copyzone.ro se pot comanda pe site cercetând modele disponibile. La doar un click distanță, puteți completa formularul online pentru a vă pune imaginația la contribuție și solicita crearea unui model nou, făcut pentru ca destinatarul să îl poarte cu mândrie. Comenzile sunt tratate cu seriozitate, misiunea copyzone.ro fiind aceea de a oferi servicii la cele mai înalte standarde.

Copyzone.ro este un centru de copiere și printare, specializat în personalizarea cadourilor. Serviciile de personalizare se extind și pentru perne, căni și puzzle-uri, astfel încât să acopere o arie mai mare de nevoi. Personalizării cadourilor li se adaugă serviciile de printare, plotare/ formate mari, tipar digital, producție publicitară outdoor și ștampile.

Cele două puncte de lucru din București sunt localizate în zona Grozăvești (Splaiul Independenței nr. 210) și Cotroceni (Șoseaua Cotroceni nr. 8A).