Cum alegem cutia pentru ceasuri ideala pentru un anume domn?

cutii

Răspunsul, invariabil, vizează certificarea calităţii. Cutiile realizate din lemn şi piele de înaltă calitate vor fi întotdeauna superioare celor comune de pe piaţă, cu interioare cartonate şi designuri de prost gust. Lemnul şi pielea asigură trăinicia şi rafinamentul casetei, iar un domn atent la detalii şi orientat spre accesorii practice şi de calitate va aprecia valoarea casetei judecând-o, la prima privire, după materialul şi designul exteriorului.

După ce v-aţi asigurat că veţi procura o casetă de calitate, orientaţi-vă spre o compartimentare raportată la colecţia de ceasuri a destinatarului. Astfel, unui tânăr bărbat, posesor a trei, patru ceasuri, oferiţi-i o casetă cu acelaşi număr de compartimente. La fel, unui colecţionar înrăit, posesor al unei colecţii vaste de ceasuri, dăruiţi-i o casetă cu o vastă compartimentare, care să permită păstrarea ceasurilor în condiţii optime şi într-o prezentare pe măsură.

Stilul şi preferinţele destinatarului sunt un alt criteriu de care trebuie să ţinem seama atunci când alegem o casetă pentru ceasuri. Spre exemplu, negrul şi maroul sunt culorile ce vor complimenta gusturile bărbatului clasic, iar cele bleu sau cu exterior ce imită textura fibrei de carbon vor impresiona un domn modern şi nonconformist.

Marca producătoare a cutiilor pentru ceasuri contează, la rându-i, atunci când vreţi să oferiţi un cadou select şi de impact. Magazinele specializate ne oferă o gamă diversificată de cutii pentru ceasuri semnate de producătorul german Friedrich, nume cu rezonanţă pe piaţa mondială a marochinăriei de lux. Optând pentru o cutie pentru ceasuri Friedrich aveţi garanţia calităţii şi a luxului cadoului, detaliu pe care, credeţi-ne, destinatarul îl va remarca de la bun început.

Cutiile pentru ceasuri devin tot mai indispensabile pe măsură ce un bărbat posedă mai mult de trei sau patru ceasuri. Deşi modul în care protejează, securizează şi expun ceasurile demonstrează cu vârf şi îndesat necesitatea acestor casete pentru ceasuri, bărbaţii nu şi le vor cumpăra singuri în 99% dintre cazuri. De ce? Pentru că, evident, aceştia vor prefera să-şi cumpere încă un ceas de mână, chiar dacă restul de accesorii ale timpului zac împrăştiate prin sertarele biroului sau ale noptierei. Iată de ce a oferi cadou o cutie pentru ceasuri bărbatului fascinat de instrumentele timpului reprezintă o alegre practică şi selectă, un gest ce îşi va surprinde mai mult decât plăcut destinatarul şi-l va ajuta să-şi contemple şi preţuiască colecţia de ceasuri dintr-o perspectivă mult mai rafinată. Şi asta pentru că, aşa cum spunea Nicolae Iorga, „timpul este aur pe care îl baţi cu efigia muncii tale.”