Cum alegi țigări de foi de calitate superioară?

Tigari speciale

O țigară de foi este de fapt un trabuc în miniatură, deși fanii țigărilor de foi nu prea acceptă o astfel de comparație. Mulți dintre fumătorii de trabucuri spun că preferă țigări de foi atunci când au puțin timp la dispoziție pentru a le savura.

Țigările de foi, ”cigarillos”, sunt mult mai subțiri decât trabucurile și nu depășesc 4 inch în lungime, în vreme ce calibrul inelului este de 20-30. În general, pentru a fuma o țigară de foi e nevoie de 5-10 minute, motiv pentru care acestea sunt extrem de populare în rândul celor care abia încep să fumeze trabucuri. E adevărat că un trabuc întreg este greu de fumat de către un începător.

Există mai multe tipuri de țigări de foi, dar ce le deosebește cel mai mult este calitatea. E important să alegi o țigară de foi de calitate deoarece îți schimbă întreaga experiență. Țigaretele produse de brandurile renumite, cum ar fi Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta sau Partagas, vor fi mereu cele mai bune.

Ce trebuie să știi despre țigările de foi?

Dacă vrei să savurezi țigări de foi de calitate superioară, trebuie să știi că mini-trabucurile premium sunt produse de brandurile care folosesc tutun 100%, care este adesea amestecat cu agenți de aromatizare și este învelit în frunză de tutun naturală.

La unele țigări de foi poți să găsești filtre, în vreme ce altele sunt disponibile fără filtre. Țigările de foi sunt vândute într-o gamă variată de arome, de la cele tradiționale, de rom și de cirește, până la cele mai puțin obișnuite ca Cafea sau savoare de Winterwind.

Tigarile de foi, spre deosebire de trabucuri, sunt produse de mașini, aceasta fiind principala deosebire intre cele doua tipuri de produs, alaturi si de blend-ul care este format din frunze de tutun tocate in cazul cigarillos (span. Tigari de foi). Există mai multe tipuri de amestecuri:

  • 100% tutun: pentru fanii produselor din tutun natural, cum ar fi Davidoff, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas sau Guantanamera
  • Tutun natural infuzat cu arome naturale, cum ar fi cazul Montecristo TH care exista in varianta cu filtru dar si fara acest accesoriu
  • Tutun natural invelit intr-o frunza de tutun puternic aromata, asa cum sunt tigarile de foi Principes Corona sau Chico din Republica Dominicana

Țigarile de foi Romeo y Julieta

Brandul a fost creat în 1875 de către Inocencio Alvarez și Manin Garcia, iar calitatea produselor a fost recunoscută imediat prin câștigarea a numeroase medalii in concursuri de tasting.

Brandul a crescut cu adevărat după ce a fost achiziționat de Jose Rodriguez Fernandez în anul 1903. Inspirat de faimoasa piesă de teatru a lui Shakespeare, brandul este recunoscut pentru introducerea formei ”Churchill” în onoarea prim ministrului britanic Winston Churchill.

Ceea ce mai trebuie să știi este faptul că țigarile de foi produse sub acest nume păstrează aceeași savoare specială a frunzelor de tutun din Vuelta de Abajo, soecifica acestei linii, dar si intensitatea sa medie recunoscuta.

Indiferent că alegi trabucuri, țigări de foi, tutun de rulat sau narghilea, asigură-te că produsele pe care le cumperi sunt originale și de calitate superioară. Doar cu astfel de produse te poți bucura de o experiență deosebită. În plus, într-un magazin specializat în vânzarea de astfel de produse vei găsi experți, gata să te ajute să faci alegerea perfectă.