Cum gasesti un cadou optim pentru barbatul din viata ta?

Cadou barbati

Cat de mult conteaza sa gasim de fiecare data cele mai frumoase cadouri pentru barbatii de langa noi? Cat de importante sunt cadourile pe care le facem? Sunt oare dragii nostrii soti, tati, frati sau prieteni capabili sa priveasca dincolo de ambalajul dragalas si sa gaseasca sensuri ascunse sau sa ne descopere pe noi? Conteaza pentru cariera noastra, pentru relatiile noastre, pentru ibnfluenta pe care o exercitam asupra altora?

Raspunsul la toate aceste intrebari este: Sigur ca DA!

Arta cautarii celui mai potrivit cadou este unul dintre acele lucruri care la inceput par foarte simple, dar nu sunt asa. Cadourile nepotrivite sau jignitoare pot strica o relatie, ca sa nu mai zic un eveniment. Ce este un cadou pana la urma daca nu un semnalizator al similaritatii interpersonale atat pentru cunostinte cat si pentru parteneri de viata. Barbatii vad adesea intr-un cadou nepotrivit o nepotrivire chiar intre ei si persoana care le-a facut cadoul. Iar acest lucru va poate in pericol chiar relatia per ansamblu cu acel barbat.

Banuiesc ca lectia pe care am putea sa o extragem cu totii din aceasta ca niste cadouri barbati nepotrivite se reflecta in mod negativ asupra relatiilor noatre pentru ca cei carora le daruim presupun ca motivul pentru care au primit un astfel de cadou este faptul ca nu ii cunoastem suficient de bine, sau ca nu ne-am dat deloc interesul.

Ne place sa credem ca partenerii nostri ne sunt similari in multe privinte, altfel nu am fi impreuna. Acest lucru releva potentialul pentru suferinta atunci cand ni se indica ca acest lucru ar putea sa nu fie adevarat. S atunci alegerea celui mai interesant, frumos, potrivit, personalizat cadou pentru oricare ocazie importanta din viata lui devine o prioritate, pentru fiecare dintre noi.

Epitoma tipica a barbatului modest este marcata de simplitate in modul de viata, si in opinia sa despre sine. Cu cuvinte mai simple, un barbat modest este unui simplu cu gusturi si nevoi asemenea. Acesta nu este un lucru rau. Dimpotriva vei stii de la bun inceput ca se bazeaza pe cateva lucruri, nu este deloc materialist si dimpotriva este conectat emotional de foarte putine obiecte sau situatii pe care i le-ai putea oferi. Nu te distanta de aceastea cand vrei sa ii faci un cadou. Adevaruol este ca de multe ori noi suntem mult mai nehoatarate decat barbatii: ne razgandim de 3 ori ianinte sa cumparam ceva: oare ii place? oare nu? oare este potrivit ocaziei? oare il poarta? etc. De fapt ar trebui sa avem in minte doar acele lucruri simple care ii fac sa se simta fericiti si sa nu ne ratacim in cautarea noastra spre lucruri care ne-ar placea noua sa le poarte sau sa le faca.

Cu acestea in minte, aveti grija sa nu cadeti in banalitatea cadourilor stereotipicpile: after shave-ul, cureaua, portofelul pe care le-am tot daruit de cativa ani in coace ar trebui lasate la o partea si cu atatea optiuni la indemana ar trebui sa incepem sa cautam putin mai din timp. Varietatea este sarea si piperul din viata, spune un proverb vechi, iar acest lucru ar trebui sa ne ajute sa ne concentram fortele si sa ne reactivam creativitatea pentru a gasi cele mai frumoase cadouri pentru barbati posibile.