De ce este Femini.ro un portal apreciat in unanimitate de publicul autohton modern?

femini.ro

Desi am fi tentati sa consideram faptul ca activitatea literara si-a diminuat din forta in ultimul timp, spre surprinderea persoanelor ceva mai sceptice publicul autohton se afla intr-o cautare constanta a informatiilor de calitate, iar aici ne raportam in egala masura la barbati si la femei. Si totusi, care este adevarul frust al distributiei procentuale in momentul in care ne gandim la cele doua clase?

Ei bine, raspunsul este unul deosebit de simplu: distributia este egala, insa subiectele cautate sunt diversificate. Asadar, reprezentantele publicului feminin vor cauta cu prisosinta acele portaluri de lifestyle care le propun noutati din domeniile lor de interes: moda, infrumusetare, relatii, gastronomie, dieta sau familie, in timp ce barbatii se vor arata in continuare mult mai atrasi in mrejele blogurilor IT care ii tin la curent cu ultimele lansari tehnologice, acestea fiind menite sa le deschida noi portite de divertisment, dar si sa constituie pasi importanti spre dezvoltarea lor profesionala.

Valurile literare si informationale propuse de internetul zilelor noastre isi revarsa „spuma” bogata asupra domeniilor diversificate, multe dintre acestea fiind strict nisate, in timp ce altele isi ramifica subiectele expuse intr-o maniera obiectiva. Aceeasi trasatura este definitorie si pentru blogul Femini.ro, care in ciuda denumirii sale sugestive reuseste sa atraga printre cititorii sai atat reprezentantele romantice ale publicului feminin cat si barbatii contemporani care doresc sa isi inteleaga pe deplin partenerele sau sotiile.

Asadar, cum reuseste Femini.ro sa ajunga in sufletele femeilor de pretutindeni?

Asa cum probabil va asteptati, subiectele abordate de portalul de lifestyle Femini.ro reusesc sa raspunda multor dileme specifice publicului feminin. Fie ca aducem in discutie problemele tipic adolescentine, legate de dragoste, moda, tendinte, autocunoastere sau dieta, fie ca vorbim despre problemele mult mai dificile ale femeilor mature, echipa editoriala din spatele blogului Femini.ro depune eforturi uimitoare pentru a propune comunitatii sale feminine sugestii de actualitate, sfaturi obiective sau subiective – in functie de situatie, dar si metode interesante prin care acestea isi pot imbunatati starea psihica si fizica generala. Toate aceste trasaturi sunt esentiale pentru femeile care isi doresc sa identifice in mediul online un portal prietenos nisat, dar totusi plurivalent, in care sa poata gasi la orice ora informatii de calitate scrise intr-o maniera accesibila si proactiva.

De ce aleg barbatii sa citeasca blogul Femini.ro?

Raspunsul la aceasta intrebare se contureaza ceva mai dificil, insa devine suficient de intuitiv pentru aceia dintre dumneavoastra care s-au confruntat cel putin o data cu fluctuatiile comportamentale si spirituale ale partenerului, pe care au incercat sa le inteleaga si sa le descifreze. Ei bine, acesta este impulsul care provoaca un gram de curiozitate in mintea reprezentantilor publicului masculin, acestia alegand de multe ori sa caute raspunsuri printre paginile virtuale ale unui astfel de blog.

Aici au siguranta ca vor identifica subiecte variate ilustrative pentru dilemele lor sau, mai mult decat atat, ajung sa acceseze site-urile cu specific feminin tocmai pentru a intra in posesia unor informatii pretioase care se vor dovedi decisive in relatia lor. Unii dintre acestia nu isi cunosc pe deplin partenerele si totusi doresc sa le faca o surpriza de proportii, iar altii pot considera ca au ajuns in situatia in care nu isi mai recunosc sotiile sau iubitele si aleg sa le desluseasca misterele comportamentale prin intermediul blogurilor dedicate acestora.