De ce sa alegem brandul Casio in momentul in care investim intr-un ceas calitativ?

ceasuri casio

In societatea contemporana cu greu mai gasesti o persoana care sa nu fi auzit cel putin o data de celebrul brand Casio. Acesta este recunoscut prin prisma colectiilor incantatoare de ceasuri pe care le aduce in lumina reflectoarelor, avantajele investitiilor in astfel de accesorii fiind mai mult decat semnificative pentru personalitatile cosmopolite, insa totusi conservatoare. Astazi vom aduce in discutie cateva dintre acestea, mai ales ca exista numeroase evenimente speciale in perioada imediat urmatoare ce pot deveni un prilej incantator pentru a face o surprinza unei persoane dragi. Valentine’s Day, 1 Martie sau Ziua Femeii intruchipeaza doar trei sugestii, brandul Casio oferind de fiecare data o gama polivalenta de ceasuri pentru cei care doresc sa ofere cadouri inspirate persoanelor importante din jurul lor.

Preturile mai mult decat accesibile. Fara sa fie un brand low – cost, Casio reuseste sa raspunda afirmativ tuturor buzunarelor autohtone. Asadar,  va puteti astepta sa regasiti in colectiile acestui brand numeroase oferte imbatabile de preturi, majoritatea costurilor de achizitie subordonandu-se plafonului de 100 – 500 de RON. Colectiile feminine impresioneaza prin liniile elegante, in timp ce accesoriile masculine reusesc sa acompanieze de minune tinutele urbane ale barbatilor moderni, iar daca la aceste doua avantaje adaugam competitivitatea preturilor atunci putem vorbi despre o investitie cu adevarat inteligenta.

Calitatea finisajelor si varietatea detaliilor ornamentale. Daca ar trebui sa ne gandim pret de cateva clipe la unul dintre cele mai importante atuuri pe care le fructifica majoritatea modelelor de ceasuri Casio atunci ne-am focusa atentia asupra modului in care sunt finisate si decorate „bijuteriile” acestui brand. Pornind de la inscriptiile perfecte si ajungand la decoratiunile pretentioase ce inconjoara cadranele supradimensionate, brandul Casio reuseste sa surprinda prin profesionalismul estetic chiar si cel mai pretentios destinatar. Intreaga suprafata a unui ceas ilustrativ pentru brandul Casio va fi una imaculata, atat din perspectiva bratarii, cat si din punctul de vedere ale simetriei carcasei.

Tehnologia performanta. Bucurandu-se de avantajele tehnologiei „quartz”, ceasurile Casio impresioneaza prin intermediul preciziei satisfacatoare, dar si prin lipsa lacunelor de functionare pe care le pot aduce proprietarilor mecanismele automatice. Astfel, tehnologia „quartz” isi fundamenteaza functionarea indelungata pe baza unei baterii sau pe cea a unui acumulator, oferind celui care il poarta un plus de fiabilitate si un motiv in minus de ingrijorare periodica. Inlocuirea bateriei la un interval de timp de aproximativ 24 de luni este suficienta pentru a va mentine accesoriul intr-un registru optim de functionare.

Durabilitatea sporita si design-ul versatil. Ambele avantaje pot fi privite dintr-o maniera subiectiva, ele depinzand fie de ingrijirea pe care o acordati propriului accesoriu, fie de stilul care va caracterizeaza preferintele legate de bijuterii & accesorii. Pe de-o parte, durabilitatea incantatoare a ceasurilor Casio este oferita de calitatea bratarilor si de rezistenta cadranelor, la care se adauga intangibilitatea geamurilor de sticla. In plus, brandul Casio individualizeaza accesorii exclusiviste pentru persoanele pasionate de un stil de viata dinamic, propunandu-le acestora gama sport. Pe de alta parte, plurivalenta stilurilor se bazeaza pe diversitatea modelelor de curele, pe prezenta unor artificii fosforescente la nivelul cadranelor, dar si pe dimensiunile oscilante ale acestora. In plus, repezentantele publicului feminin se pot delecta cu spectaculoasa colectie „glamorous” – sectiune in care vor identifica modele potentate cu bratari rafinate, gata sa ofere stralucire incheieturii.