De ce sa alegeti o firma pentru achizitia grilajelor metalice?

Grilaj metalic

Fie ca suntem persoane fizice, sau proprietarii de spatii comerciale, administrative, industriale, ne gandim la moduri in care putem securiza cladirea in care lucram sau locuim. Pe langa montarea unui sistem de alarma, a unei camere video sau chiar contractarea unei societati de baza pentru protectia spatiului comercial/administrativ, sau contractarea unui paznic pentru scara de bloc, putem lua in considerare montarea unui sistem de grilaje.

O alarma declansata poate atrage atentia vecinilor asupra unei posibile intrari prin efractie. O camera video va va furniza material valoros in capturarea hotilor. Societatea de paza va trimite imediat oameni catre locul producerii incidentului. Insa, toate acestea nu pot preveni sau reduce riscul unei intrari prin efractie, ci doar va vor ajuta sa diminuati pierderile sau sa gasiti infractorul.

Ceea ce va propunem noi, sistemele de grilaje, fixe sau mobile, au rolul de a descuraja din start o posibila intrare prin efractie. Cladirea securizata, nu va mai reprezenta o tinta usoara pentru infractor, care va abandona gandul la vedea acestui sistem consolidat si solid.

Confectionate din otel galvanizat sau fier forjat, sistemele de grilaje reprezinta o adevarata bariera de protectie antiefractie si impotriva actelor de vandalism.

Orice geam, fie ca este geamul ferestrei, sau geamul usii, reprezinta un punct slab si o potentiala sursa de acces in interior, prin spargere. In special geamurile ar trebui protejate, in functie de caz, cu sisteme de grilaje fixe sau mobile.