Despre Bus Driver

Am jucat prima oara jocul cam atunci cand a aparut, dar m-am plictisit de el dupa primul set de curse. Asta este aspectul negativ al jocului si al celor din seria 18 WoS, produse de SCS sau Valusoft. Diversitatea lipseste cu desavarsire, mai ales aici, in seria 18WoS mai aveai un upgrade, o cursa mai intersanta, dar aici absolut nimic.

Evident, rolul tau este de sofer de autobuz si ai la dispozitie cateva modele, fiecare asociat cu un anumit tip de cursa: autobuze de scoala, cu etaj, de transport public, etc. Scopul este sa parcurgi traseul avand un scor cat mai bun, acesta fiind influentat de semnalizari, opriri, treceri prin intersectii si altele. Am reusit sa am pana acum doar stelute aurii la curse si ma bucur pentru asta, mai ales ca am avut niste curse cam grele.

Am avut un accident ciudat pe un traseu in care drumul era acoperit de zapada: nu e o idee buna sa mergi in curbe cu viteza maxima cand conduci un autobuz pe gheata. Intr-un traseu in care aveam de transportat detinuti m-am amuzat ca se distrau cand puneam frane bruste. In rest, monotonie… Ce e cu adevarat enervant este ca nu poti schimba camera, lucru foarte deranjant la intersectii, cand nu poti vedea semaforul din cauza HUD-ului.

Recomand jocul doar daca sunteti fani ai jocurilor de acest gen, nu este un joc rapid si nu omoara plictiseala, jucat in exces chiar o starneste.