Despre jackpotul progresiv

Jackpot

Scopul oricarui jucator pasionat de jocuri onlineeste acela de a castiga cat mai mult, daca se poate chiar potul cel mare. De accea, jucatorii urmaresc de regula avantajele oferite de cazinourile online, pentru a le alege pe acelea care Ii se par cele mai avantajoase. Suma oferita de jackpot este unul dintre ele.

Jackpotul este o suma de bani, sub forma procentuala, care se bazeaza pe suma totala de bani investita intr-un anumit joc. Jackpotul creste asadar ori de cate ori joci la o masina de slot. Slot-urilesunt un set de dispozitive interconectate, care apartin unei anumite firme sau unui grup de firme. Daca producatorul sau distribuitorul slotului este acelasi, se explica astfel de ce aceeasi masina de slot se gaseste pe site-urile a doua cazinouri diferite.

Jackpoturile sunt oferite de cazinouri cu scopul de a atrage cat mai multi clienti. Ele sunt cele ce antreneaza jucatorii, facandu-i sa-si doresca sa joace. Totusi, jucatorul ar trebui sa stie ca a castiga potul cel mare la o masina de slot este cam ceea ce inseamna sa castigi la loto. Este vorba asadar despre noroc si se intampla sa joci in mod constant, fara a castiga ceva. De asemenea, jucatorul trebuie sa stie ca, de cele mai multe ori, jackpotul nu reprezinta o suma chiar atat de mare, de multe ori jackpotul fiind char mai mic decat rata de rambursare.

Totusi, gratie tendintei cazinourilor onlinede a-si imbunatati in permanenta ofertele, atunci cand dispozitivul de retea este foarte dezvoltat, jackpoturile oferite pot ajunge chiar pana la mii de dolari. Jucatorul poate astfel dori sa castige potul cel mare.

In castigarea jackpotului la o masina de slot isi spun cuvantul experienta si intelegerea modului in care functioneaza aceasta. Asadar, in dorinta sa de a castiga, jucatorul nu trebuie decat sa experimenteze si, mai ales, sa nu inceteze sa creada in norocul sau.