Doua optiuni de cazare pe langa Piata Universitatii

piata-universitatii

Aflate in apropiere de Piata Universitatii, unul dintre cele mai cunoscute puncte ale Bucurestiului, Venezia si Central sunt doua hoteluri de 4 stele care se disting prin confortul si facilitatile pe care le ofera. Avand ca atu localizarea, hotelurile Venezia si Central sunt foarte cautate de catre toate persoanele care ajung in capitala si au nevoie de cazare in bucuresti in centrul orasului.

Hotelul Venezia

Hotelul Venezia este localizat in Bucuresti, Piata Mihail Kogalniceanu, in apropiere de Piata Universitatii, fiind catalogat cu patru stele, ceea ce ii confera eleganta, stil si servicii de inalta calitate. Hotelul dispune de 50 de camere spatioase, dintre care 41 sunt matrimoniale, utilate modern si dotate cu uscator de par, tv, minibar, telefon cu linie internationala, internet, aer conditionat si bineinteles sala de baie cu cada sau dus. Oaspetii nefumatori au la dispozitie camere pentru nefumatori, situate la etajul al 5-lea al cladirii. Pentru cei care doresc sa se cazeze aici in scop de afaceri, Hotelul Venezia le ofera posibilitatea organizarii de conferinte sau alte evenimente oficiale.

Eleganta si respectul oferit clientilor, fac din Hotelul Venezia intotdeauna o alegere inteleapta pe care nu o veti regreta, indiferent carui motiv datorati vizita dumneavoastra in capitala.

Hotelul Central

Situat in centrul Bucurestiului, in proximitatea Parcului Cismigiu si a Pietei Universitatii, pe strada Brezoianu nr. 13, Hotelul Central este ideal pentru cei care au intalniri de afaceri sau doresc sa se relaxeze intr-un spatiun intim, placut si ospitalier, acesta fiind cotat la 4 stele.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 62 de camere. Dintre acestea 30 de camere sunt twin, 27 de camere sunt matrimoniale si 5 sunt apartamente (toate apartamentele au jacuzzi). Camerele sunt confortabile si dotate corespunzator pentru a satisface si cele mai sofisticate si pretentioase gusturi, acestea dispunand de baie, TV, telefon, minibar, acces internet prin wireless, seif, aer conditionat etc. In incinta hotelului exista camere speciale pentru nefumatori, acesta oferind si facilitati deosebite pentru persoanele cu handicap.

De asemenea, hotelul ofera posibilitatea transferului din/spre aeroport, dar si inchirierea de masini pentru o deplasare facila prin capitala. Pentru oaspetii care sunt interesati sa organizeze intalniri, aici sunt amenajate sali de conferinte si petreceri. Toti oaspetii hotelului beneficiaza de micul dejun inclus in pret, care se serveste in camera. Hotelul Central se bucura de o pozitionare perfecta, in centrul capitalei, fiind aproape de majoritatea punctelor turistice ale orasului.