Drogurile fac muzica – Episodul pilot

Droguri si abuz de substante. Din mixul asta a iesit intotdeauna cacalau de muzica buna. Drogurile au fost muza. Drogurile au insemnat imbunatatire, schimbarea la 180 de grade a perspectivei. Drogurile au reprezentat creativitate. Artistii au perorat despre bucurille si pierzaniile cocainei, ierbii si a altor narcotice plus alcool. Insa de alcool o sa ne ocupam mai incolo.

Exista bineinteles o colectie enorma de muzica legata de tema asta asa ca selectia va fi destul de dificila. Totusi incercam sa deslusim ghemul. Voi incepe cu rap-ul, of cors, ca domeniu major de expertiza si dupa ce il vanturam bine si il scotocim prin unghere, trecem si la alte genuri. Nu ascultati ce debiteaza lumea invidioasa si rea, nu am ochelari de cal pe nas si sunt deschis si celorlalte genuri.

Partea buna e ca voi updata blogul cel putin o data pe zi de indata ca gasesc o compozitie pe masura. Asa ca va fi treaba serioasa de-acum incolo. In premiera, avand in vedere ca scriu aleatoriu si pe subiecte care mi se par mie suculente si care ar merita sa fie stoarse, voi tine ata o tema pentru zile bune pe viitor.

Asadar, azi inauguram miscarea. Piesa de jos nu e chiar despre haul nascut de droguri sau inaltarea la ceruri in sensul cel mai practic, dar, metaforic, Lil`Wayne enunta cele trei mari elemente care ar trebui sa fie incluse in dieta oricarui barbat care se respecta: pussy, money and weed. Ups, am zis cumva in acelasi enunt pussy si dieta? Nu-i bai, nu o luati ad litteram. De fapt, luati-o cum vreti, dar luati-o sus :P . Gata, ii dam bice si ne auzim maine cu prima analiza.