Exercitii de baza pe care le puteti face la birou

Exercitii de baza pe care le puteti face la birou

Exercitii pentru picioare

Stai drept. Indreptati un picior astfel incat sa fie paralel cu podeaua. Tmentineti aceasta pozitie timp de 10 secunde. Faceti acelasi lucru cu piciorul opus. Continuati procesul de la cincisprezece pana la douazeci de repetari.

Pentru ce te cantaresti?

Folosind doua sticle de apa umpluta ca greutati, faceti niste bucle simple de brat si presiuni de sus.

Sa facem rasucirea.

Stati drept cu ambele picioare pe podea. Indoiti coatele pana cand bratele dvs. formeaza un unghi de 45 de grade. Inhalati incet si profund. Pe masura ce expirati, rasuciti- va intr-o parte, folosind coloana vertebrala inferioara. Tineti cotiera pe acea parte. Mentineti pozitia pentru 5 respiratii profunde. Repetati pe partea opusa.

Fii un ganditor in viitor.

Din pozitia dreapt asezata, plasati-va bratele in spatele dumneavoastra. Cu degetele intercalate, indoiti-va din talie. Pe masura ce va aplecati inainte, ridicati-va mainile peste spate. Stati asa aplecat drept si cu mainile in sus timp de 10 minute.

Reveniti la fold.

Stati cu picioarele la aceeasi distanta fata de terminarea umerilor. Genunchii tai ar trebui sa fie deschisi. Inclinati-va talia inainte si permiteti gravitatiei sa va traga inainte. Bratele, capul si umerii ar trebui sa fie liberi. Tineti aceasta pozitie timp de 25 de secunde. Acest lucru este ideal pentru ameliorarea tensiunii.