Femeia camarad versus femeia excentrica

femei

Asa cum v-am promis revenim cu descrierea noilor tendinte in moda, luand in considerare alte doua modele ale femeii moderne. Vom analiza de data aceasta stilul femeii camarad si al femii excentrice.

Femeia camarad

Ingenioasa, casual, sportiva, naturala, prietenoasa. Este un prieten pe cinste!

Inspiratie: Natura, calatoriile, aventura, stepa, desertul, vestul salbatic, safari

Materiale: Panza de in, bumbacul, designul vintage, velura moale, denimul albastru, tricotajele, jerseul, materialele prespalate si imprimeurile albe sunt toate la moda in aceasta vara.Camasi casual safari, rochii tunica, pantaloni cu buzunare trei sferturi, tricouri largi, jeansi mulati tip tigareta si hanoracele sunt outfituri permise in acest sezon daca stilul sportiv va caracterizeaza.

Genti: Gentile sport de orice fel. In privinta materialelor se poarta pielea cu un aer uzat, denimul si alte panze decorate cu modele ingenioase din sfori.

Culori: Nuantele de maro si crem, verdele arins, albastru, caramiziu.

Femeia excentrica

Imprevizibila, creativa, spontana, curioasa, curajoasa cu o personalitate extrovertita

Inspiratie: Folclorul Americii de Sud si al Asiei; cultul creat in jurul formatiei Tokio Hotel.

Materiale: Creativitatea si personalitatea fiecarei persoane sunt esentiale. Dorinta de a combina diferite stiluri, deschiderea catre inovatie si curajul de a experimenta sunt de asemenea importante.

Acestea sunt caracteristicile femeii excentrice careia nu ii este teama sa combine volanele si dantele negre cu lanturi metalice si cizme deasupra genunchiului pentru a obtine un efect sexy.

Contrastul dur dintre culori neobisnuite si modelele de inspiratie asiatica sau sud americana ofera din plin idei originale pentru o femei creativa

Gentile si curelele sunt in centrul atentiei. Gentile ar trebui sa fie ori foarte mari si evidente or foarte mici asemantoare unei bijuterii. Modelele remarcabile cu imprimeuri si broderii originale sunt foarte apreciate. Mixtura de materiale creaza un efect incantator iar designul metalic pe piele lucioasa reprezinta ultimul hit.