Ghetute pentru un savuros look de vara

ghetute de vara

Vara nu trebuie sa devina un impediment in a purta ghetute sau cizme. Cat de minunat se potrivesc fabuloasele rochii de zi cu o pereche de ghete joase. In mod special la concerte sau festivaluri, accesorizate cu o palarie sic din paie. Chiar in zilele toride de vara, ghetele pot deveni ingredientul special in look-ul tau de vara.

Materialul si forma acestor ghete de vara sunt concepute special pentru temperaturile inalte, asa ca nu ar trebui sa te preocupe caldura excesiva. Totul sta in atitudine si in a te juca cu diferite stiluri, creand o tinuta autentica. Ghetele de tip unisex se potrivesc de minune cu femininele rochii elegante scurte.

Deasemenea, ghete inalte sau ghete joase merg in combinatie cu o pereche de jeansi scurti. Ghetele pe glezna sunt probabil cele mai potrivite pentru zilele toride, asociate cu rochii scurte vaporoase. Chiar daca ghetele lungi pana aproape de genunchi sunt foarte la moda, ar trebui evidate in zilele toride. Culorile deschise si calde se imbina perfect cu un look natural, lejer, care se imbina cu pielea proaspat bronzata, impletindu-se intr-un contrast perfect.