Imbunatatiti sanatatea si postura cu activitati zilnice

Imbunatatiti sanatatea si postura cu activitati zilnice

Inima este un muschi puternic fara care nu am putea trai. Aceasta indeplineste simultam o multitudine de lucruri esentiale existentei noastre. Dar exista un lucru pe care probabil nu il stiai despre inima ta.

Competentele inimii

Mama ta nu se insela atunci cand ti-a spus sa nu te mai infometezi si stai drept. Desi ea nu a mentionat „alinierea corecta” si „inima puternica”, ea stia ca aceste lucruri nu erau buune. Din fericire, exista cateva lucruri usoare pe care le puteti face pentru a va mari puterea de baza in propria casa sau birou. Cu cateva miscari simple care nu vor provoca prea multe suspiciuni de la colegii dvs., veti sta destul de bine (si in picioare). Mama ar aproba.

Exercitii de baza pentru inima

A avea o inima puternica, inseamna  mai mult decat un abdomen tare si un corp tonifiat. De fapt, inimaeste alcatuit din muschii care ruleaza intreaga lungime a trunchiului. O inima puternica poate ajuta la ameliorarea durerii de spate, la imbunatatirea posturii, la reducerea leziunilor si la imbunatatirea digestiei. Stimuleaza chiar si metabolismul! Exercitiile de baza pentru inima ofera beneficii tuturor, inclusiv (si mai ales) persoanelor care petrec cea mai mare parte a zilei in spatele unui birou.