Informatii despre usile de garaj

usi de garaj
Usile de garaj sunt un articol care se cumpara rar, pentru ca nu iti construiesti, sau refaci un garaj de multe ori. Tocmai de aceea este atat de important sa cumperi un produs foarte bun calitativ, si care sa multumeasca si simtul estetic in acelasi timp.
Tinand cont de faptul ca usile de garaj sunt o investitie, nu o cheltuiala care sa nu se justifice, faceti in prealabil un marketing al ofertei de pe piata. Vorbim de o investitie pentru ca automobilul dumneavoastra va fi protejat in interior atat impotriva intemperiilor, cat si antiefractie.
Nu va va mai fi teama de zgarieturi capatate in parcare, si nici ca veti descoperi dimineata stergatoarele rupte de vandali, sau de vecini binevoitori, care considera ca locul de parcare este un drept capatat in virtutea tupeului.Usile de tip rulou confectionate din aluminiu, sunt izolatoare atat termic, cat si fonic, aceasta calitate fiind data de lamelele umplute cu spuma poliuretanica.
Usa este dotata cu motor, putand fi manipulata cu ajutorul telecomenzii, dar poate fi ridicata, respectiv coborata, si manual. In afara de telecomanda, usa poate fi echipata cu bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, centrala si avertizor luminos, profil cu fante pentru aerisire sau profil transparent, pentru lumina.