It’s like that

Varsa-ti sufletul in scris, exercitiu de sinceritate cu sine. O s-o ardem dezlanat. Nu e de attention whore, scratch that. Ma doare-n pula. Ma doare mai ales pentru toate referintele “obscure” facute la oameni fata de care aveam “pretentii”. “Sa te invitam pe o canapea”, ar zice psihologul bun la toate. Evita ce e evident si adapteaza-te. Schimba-ti culoarea ca un nenorocit de cameleon. “Culorile tale adevarate” si alte cacaturi de genul. Fuck that, pot sa ma exprim la fel de percutant in doua limbi.

Am ajuns la stadiul in care ne chinuim sa ne mentinem o anume imagine fata de cei in jur, online sau offline. Si e apogeul tristetii. Pune-ti masca pe fata and make people act accordingly. Nu? Prea se lasa sa varsam venin pe oricine o arde nasol, intr-un mod in care il simti ca e de plastic. Manechin oarecare afisat la un stand aleatoriu. Atat timp cat nu ne fute combinatia. Din fraza asta, oricat de frust ar suna, pleaca tot. Am scris de toate pe blogul asta, insa orice se prezenta lung si elaborat aici, reprezenta o parte din mine. Pentru ca gasesc ideea relevanta si storc tot sucul din ea. V-am servit cu cocktail-uri fresh si moca din tot ce apreciez aici. Nu e vorba de doar ce scriu pe blog. Refuz sa ma vait ca o pizda ratacita.

Nu e vina voastra neaparat, (aproape) toti cei care veniti aici ma faceti sa regret ca m-am apucat de scris chestii. Poate in unii dintre voi s-a deschis ideea aia cu ce inseamna a fi blogger. Scrie ca si cum ar fi ultimul tau articol si vrei sa misti publicul. Ganditi-va la asta cand va uitati pe ce se scrie aici. N-am mai scris nimic serios si pe larg demult. It`s a side hustle, tocmai de-aia…

Fix pe articolul asta o sa veniti toti ciumetii si o sa va bagati prost in seama. Deocamdata, nu mai prezint nici o relevanta. Pentru ca, nu-i asa, Personal Trip ca proiect, v-a oferit iluzia ca va satisface cerintele de promovare pentru cacaturile voastre de impins in fata? Idiot thinking. Nu v-a ajutat cu nimic. Dar voi dati in continuare cu comment-uri inepte ca sa alimentam cercul vicios…

Si cam atat ramane de spus, blogul va trai in continuare mai infipt de cat a fost pana acum, ca sa tineti minte o treaba.

Voiam sa ma descarc serios la articolul asta, si chiar nu mai pot continua…Imi revin si va zic, aratati un minim respect fata de ce scriu. Macar cititi articolele pana la capat. Si va rog frumos sa nu mai comentati, in afara de cazul in care aveti de zis ceva relevant si nou…Si ma repet ca traseul unui hamster pe roata din cusca.

Asa ca Personal Trip ramane sa dea continut din ala bun, eu ma asigur personal ca o sa fie constant pe treaba asta. Macar atat.