Jocurile online si febra castiguriilor din Adsense

adsense

Ce iti poti dori mai mult decat sa castigi bani fara sa interactionezi cu oameni, fara sa fii nevoit sa te duci la servici cu un program lung si plictisitor, fara un sef care sa tipe la tine? Cum poti obtine bani de buzunar la varste fragede, mergand in acelasi timp si la scoala?

Aceste intrebari si-au gasit raspunsul in Romania prin frenezia care s-a creeat in randuriile siteuriilor de jocuri online. Aceste mici jocuri au luat o mare amploare in activitatiile de zi cu zi ale romaniilor. Si acolo unde e cerere mare, binenteles ca si oferta este pe masura.

Nu ai nevoie decat de un calculator, o conexiune la internet, ceva timp liber si multa rabdare in a invata cu ce se mananca domeniul, rabdare in a experimenta dar si pentru a ajunge la un rezultat pe masura.

Asa s-a ajuns ca, in 2016, sa fim aproape sufocati de aceste siteuri. Le vedem listate pe forumuri de facultati, pe siteuri din domenii precum termopane, instalatii, etc. Cei implicati in aceasta nisa, fac aproape orice pentru un link. Numai conteaza valoarea linkului, sau nisa siteului de pe care vine, important e sa vina.

Dupa updateul pinguin, se pare insa ca au inceput sa pice acele siteuri care obtineau linkuri prin orice metoda mai putin decat naturala, fapt ce nu face decat sa ne bucure, sperand ca se vor mai linistii proprietarii acestor siteuri, si vor merge pe o promovare cat mai linistita si naturala.