La alegeri de zei

Spicuim dintr-un Tetelu de-ala bun, de 7 ani, din 2005, pisca la limba, pisca la scris, pisca la amuzament, bun buchet. Poftiti de luati cate-o dusca:

“8:20 Doamne, ce groaznic: Am visat ca am omorat un porumbel!! P-orma m-am linistit, mi-am adus aminte, ca n-am omorat un porumbel, ci pe sora acestuia – si n-am mai avut cosmarul pe care l-am avut

11:30 In viata satului Tetelia care vreau eu sa fac din el un imperiu mic si mijlociu, a avut loc un eveniment foarte important. Au avut loc alegeri de zei. Astfel, au fost alesi in functii de conducere urmatorii zei care au fost clasificati in religia din Tetelia dupa cel mai sigur criteriu din lume in orice religie serioasa: in ordine alfabetica.

Deci, in Tetelia, la alegerile de zei, au fost alesi urmatorii zei. Care se aude strigat, se ridica in picioare:

1) Zeul Apei Calde (care nu se arata niciodata supusilor – mai ales la tara nu a fost vizionat niciodata, inca de la Marea Unire de la 1819)

2) Zeul Caloriilor Putine (numai 1 calorie) – il invoci si borasti imediat tot ce ai mancat in plus, chiar si daca n-ai mancat nimic!!!

3) Zeul Singuratic din Tetelia – zeul pe care nu-l intereseaza de supusii lui, toata ziua se uita la televizor si il doare-n pula de aia care il invoca.

4)Zeul Durerii – il invoci si imediat te doare maseaua

5) Zeul Intelepciunii si Amenajarii Teritoriului – filiala Focsani

23:11 Rugaciunea: Doamne, as vrea ca toate amantele din lume sa fie din categoria “Nu stiu/Nu raspund”

Sursa: Revista Kamikaze, varianta de print