La ce e bun blogul

Nu, n-o sa fac o lista cu acest lucru, dar poate o sa mai postez asemenea articole, daca primesc ajutor de la site. De data asta, m-a ajutat sa-mi amintesc de ceva petrecut acum cateva saptamani. Ma tot framantam azi-noapte cand m-am imbolnavit, cand am luat dracia aia de algocalmin si cand a trebuit sa respir cu gura deschisa pentru ca aveam nasul infundat…

Si bine ca exista blogul, astfel am aflat ca am racit acum aproximativ o luna. Nu ma interesa in mod special asta ca random fact, doar ca mi-am dat seama de doua lucruri:

– primul ar fi faptul ca exista o mare posibilitate sa fi racit din nou, insa de data asta nu stiu care ar fi sursa. Nu am mai umblat hai-hui cu hainele aiurea pe mine si nici ger n-a mai fost. Nu mi s-a intamplat prea des sa ma imbolnavesc de doua ori intr-un interval prea scurt. Cand eram mic aveam problema asta, dar nu mai stiu de cate ori pe an / luna / saptamana mergeam la medicul de familie.

– al doilea este faptul ca ar trebui sa iau niste pastile de lecitina, doar daca imi amintesc unde le-am pus. Uit diverse lucruri, dar nu pe termen scurt si nici cele mai importante. Doar ca se intampla sa pierd din memorie evenimente ca mersul la doctor. Enervant.