LinkMania – primul forum nu se uita

Pentru mine are titlul de primul forum pe care am postat. Au urmat Softpedia si forumuri din strainatate, dar nu conteaza, “prima iubire nu se uita niciodata.” Nu imi amintesc sigur cum am descoperit forumul, dar daca ma gandesc la primele posturi, s-ar putea sa fi cautat ceva informatii pe Google cu privire la Silkroad. Aveam probleme cu PayPal-ul si am gasit ajutorul aici. Am ramas fidel acelui topic in care am postat destul de mult, pana am scos capul la lumina si am inceput sa explorez si alte sectiuni.

Au trecut aproape 2 ani de cand am accesat prima oara forumul si sper sa mai petrec o bucata de timp activand, pentru ca imi place. Sunt surprins de faptul ca nu m-am certat prea mult cu alti utilizatori, avand doar conflicte minore ce s-au rezolvat de la sine. Am avut doar o singura avertizare pana acum, primita de la cel care mi-e acum coleg in echipa de moderare a sectiunii de jocuri. Am primit functia de moderator in august, daca nu ma insel, si m-am bucurat enorm.

Am postat si inca postez destul de mult, dar nu imi place sa ma numesc sau sa fiu numit de altii spammer. Nu am fost niciodata genul care sa ia 50 de topicuri la rand si sa posteze in toate la un interval de 2 minute intre posturi si nici n-am fost genul care sa posteze de-a-n pulea si sa ia warnuri. I kinda like trolling, to be honest.

Am tras-o si pe Lemonade dupa mine pe forum si acum ea modereaza sectiunea de filme. Este interesant sa faci parte dintr-o astfel de comunitate, ai ocazia sa citesti lucruri de calitate sau prostii, mai dai si peste un agramat, peste un indoctrinat sau peste un trol. Te amuzi cand vezi ce pot debita unii sau ajungi sa respecti anumiti utilizatori pentru ajutorul pe care il dau comunitatii. Datorita forumului am renuntat la “limbajul de messenger.” Bine, poate mai dau cate un raspuns scurt pe messenger doar pentru ca ma grabesc.

Am scormonit in lada de gunoi a Internetului si am gasit forumul in diferite ipostaze: 2002, 2006 si 2007. Ultimul aspect este cel pe care l-am gasit si eu, in 2009. In prezent, forumul arata astfel si multi au fost deranjati de aspect. Ceea ce ei nu inteleg e ca inca se lucreaza la aspect si alte probleme ale forumului, dar in orice domeniu, lipsa fondurilor este o problema.

Long Live LinkMania!