Luna octombrie vine cu oportunități noi pentru studentele din Constanța

Pe cât este de frumoasă, pe atât de dificilă se poate dovedi a fi studenția uneori. Iar asta deoarece toate distracțiile costă, iar dacă nu ai o situație financiară prea roz, cu siguranță vei avea destul de mult de suferit. Astfel, majoritatea studentelor se văd nevoite să își ia un job full sau part time, întocmai pentru a se putea bucura pe deplin de această perioadă minunată din viață.

Ei bine, dacă ești studentă în Constanța și îți dorești să nu mai cunoști ce înseamnă lipsuri, atunci ar trebui să profiți de oportunitățile lunii octombrie. Există câteva oportunități foarte bune luna aceasta, de care ar trebui să profiți și tu și despre care ne-am propus să vorbim în rândurile imediat următoare.

Livrator de mâncare

Îți dorești un job cu program flexibil, bine plătit și totodată care să îți ofere cât mai multă libertate? Ai putea avea în vedere posibilitatea de a lucra ca livrator de mâncare. Indiferent care este compania cu care alegi să colaborezi, dacă ai câteva ore libere pe zi și un mijloc de transport în comun, cu siguranță vei reuși să câștigi destul de bine.

În plus, perioada pandemiei este foarte aglomerată pentru cei care livrează mâncare, ceea ce înseamnă câștiguri pe măsura muncii depuse. Iar dat fiind faptul că sfârșitul pandemiei pare a fi încă departe, cu siguranță este o oportunitate de care ar trebui să profiți și tu. Lumea va prefera în continuare să comande mâncare acasă, pentru a nu se expune riscurilor, din motive de comoditate dar și pentru că probabil ca multe restaurante să fie închise deja.

Model de videochat

Știi care este cel mai profitabil domeniu pe timp de pandemie? Videochatul! Statistic vorbind, acest domeniu a înregistrat creșteri foarte mari încă de la începutul pandemiei, iar asta datorită nevoii tot mai mari de socializare care a apărut în urma faptului că petrecem tot mai mult timp acasă.

Best Studios face angajări în Constanța luna aceasta, fiind o perioadă destul de scurtă de angajări iar locurile, de asemenea, limitate. Iar dacă vei alege să colaborezi cu Best Studios, cu siguranță vei reuși să câștigi sume frumoase de bani, cu doar câteva ore pe zi și mai ales fără prea mult efort fizic. Iar asta deoarece vorbim, totuși, despre un job destul de confortabil.

Ar trebui totuși să ai în vedere timpul limitat de angajare și să profiți de această oportunitate, deoarece nu te vei întâlni prea curând cu ea.

Joburile în IT

Dacă urmezi o facultate de profil sau pur și simplu te pasionează tehnologia, cu siguranță nu îți va fi dificil să îți găsești un job în IT. Digitalizarea a fost colacul de salvare pentru foarte multe companii în pandemie și oferă soluții în continuare pentru foarte multe companii aflate în grea încercare.

Prin urmare, cererea de angajați este pe măsură. Companii din domeniu caută angajați part time, care să lucreze în regim remote, așa că ar putea fi o excelentă oportunitate pentru tine. Cu câteva ore în fața laptopului vei putea să obții niște câștiguri destul de bune, ceea ce sigur că te atrage.

În IT, joburile pot fi foarte variate. Te poți ocupa cu programarea, poți administra anumite pagini și conturi din Social Media, poți face design web sau chiar site-uri de prezentare. În funcție de ce știi și, mai ales, ce îți place să faci, sigur vei găsi un job part time care să îți aducă venituri suplimentare.

Acestea sunt așadar 3 dintre cele mai bune oportunități de care ar trebui să profiți dacă ești studentă în Constanța și ai nevoie de o sursă de venit în plus.