Partea a III-a – Cum sa va simplificati viata

Partea a III-a - Cum sa va simplificati viata

10. Tineti totul la locul sau.

Daca totul are propriul loc, atunci este mult mai usor sa tii casa in mod rezonabil ordonat zi in zi. Acest lucru va ajuta, de asemenea, cu linistea voastra interioara, deoarece mediul exterior afecteaza modul in care va simtiti in interior.

11. Gatiti mai multe alimente decat veti manca.

De obicei, facem patru sau mai multe portii a ceea ce suntem pe cale sa mancam. Acest lucru taie din timpul pe care il petreceti la gatit si va trebui sa spalati mai putin. In plus, este bine sa ai portii de mancare pentru a munci pentru a economisi niste bani.

12. Scrieti e-mailuri mai scurte.

Tind sa scriu e-mailuri care contin numai cateva propozitii, de obicei intre unua si cinci fraze. Daca va concentrati pe mentinerea acestuia continut scurt si concentrat, atunci probabil veti descoperi ca aceasta este o solutie buna in majoritatea cazurilor.

13. Intrebati in loc sa ghiciti.

Citirea mintii este greu de realizat. In consecinta, puneti intrebari si comunicati. Acest lucru va va ajuta sa minimalizati conflictele inutile, neintelegerile, negativitatea si pierderea timpului si a energiei.

14. Utilizati un spatiu de lucru minimalist.

Spatiul meu de lucru contine un monitor mare si un laptop pe un birou . Folosesc un scaun confortabil si exista loc pentru paharul meu de apa alaturi de computer.

Asta e. Nu exista distrageri aici. Doar eu, calculatorul si apa.