Poti economisi sume importante cumparand haine second hand

haine second hand

Daca esti si tu unul dintre oamenii normali si cinstiti ai acestei tari, e imposibil sa nu fii afectat de criza. Asta pentru ca oamenii cinstiti sunt cei care s-au ales cu salarii taiate cu demisii ori s-au gasit obligati sa scada preturile pentru serviciile oferite pentru a rezista pe piata.

Ei bine, acest articol este pentru acei oameni, pentru oamenii care sunt atenti cu modul in care cheltuie banii si incearca sa economiseasca. Se spune ca haina face pe om insa de multe ori am respins aceasta afirmatie. Daca suntem oameni cu o oarecare logica in rationamentul pe care il facem atunci cand cheltuim bani, vom sti categoric faptul ca nu atat ce impraci conteaza ci si cum te imbraci si in acelasi timp, cum te comporti tu ca individ al societatii.

Omul face haina, acest lucru este categoric. Multi insa refuza sa accepte acest lucru si au impresia ca daca au haine scumpe, automat urca o treapta pe scara importantei in societate. Ca oameni cu cap insa, vom sti mereu ca cei care dau bani pe haine vor ramane cu hainele iar cei care stiu sa economiseasca, vor fi mereu in castig. Solutia sta de cele mai multe ori intr-un depozit de haine second hand.

Poate ca pentru multi pare o adevarata rusine sa fii vazut intrand intr-un astfel de depozit  sau magazin. Ei vor ramane cu rasul iar voi cu bani economisiti si daca stiti sa si alegeti, cu haine de calitate si aproape noi.

Nu e deloc o pacaleala. De cele mai multe ori, proprietarii acestor depozite importa hainele pe care le vand la mana a doua. Tarile din care sunt aduse sunt in general tari ca Anglia, America, Germania, Austria si multe alte tari in care hainele sunt de calitate si in acelasi timp, sunt purtate putin si intretinute bine de proprietari.

Nu ezita sa intri intr-un astfel de magazin second hand. Daca iti este rusine, gandeste-te la economiile pe care le vei face si la faptul ca ai putea investi acei bani in lucruri stabile nu in lucruri perisabile cum sunt hainele.