Protejati-va varsta in fata societatii

Protejati-va varsta in fata societatii

Daca doriti sa pareti mai tineri, nu uitati de importanta mainilor in aceasta ecuatie. S-ar putea puneti in practica cele mai populare strategii pentru a contracara efectele inevitabile ale timpului si imbatranirii.Trucurile si tratamentele pot elimina petele si ridurile, permitand ca fata sa devina radianta si tanara. Dar, mainile dumneavoastra impartasesc aceeasi expunere la elementele daunatoare ale soarelui si stresului oxidativ, pe masura ce fata – adesea fara o masura de protectie – va poate dezvalui prea repede varsta.

„Daca vreti sa aratati tineri inr-un mod veridic, natural, nu poti avea o fata tanara si maini imbatranite”, a spus Dr. Brent Moelleken, un chirurg dublu-certificat in chirurhir plasctiva si reconstructiva ce practica in Beverly Hills si Santa Barbara, California (DrBrent.com ). „Facem uu lucru deosebit pentru fata, dar mainile sunt noua provocare. Puteti, insa, sa reintineriti pielea mainilor prin doar cateva tratamente.

Aceste proceduri de intinerire nu implica chirurgie si suturi. Mai degraba, ele folosesc lasere, radiofrecventa, substante de umplere (fillers) si multe altele. Expertii recomanda de obicei o combinatie a acestor tratamente pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Strangeti: Cu cat imbatranim mai mult, cu atat mai subtire devine pielea pe masura ce colagenul este epuizat, iar razele soarelui si alti oxidanti daunatori provoaca aparitia ridurilor. Pentru a inaspri pielea libera si relaxanta, puteti alege o serie de tratamente cu laser si colagen.

Aplatizare: Foarte adesea, venele de maini incep sa capete un aspect pronuntat in timp ce imbatraniti si daca nu sunteti antrenor obisnuit cu acest aspect, probabil ca nu sunteti incantati sa va vedeti venele. Scleroterapia poate ajuta. Utilizat in mod obisnuit ca tratament pentru venele varicoase, scleroterapia implica injectarea directa a medicamentelor in venele pentru a le aplatiza, ceea ce face ca pielea sa para mai plata si mai fina.

Volumizare: Pentru mainile care pierd suficient colagen pana la punctul in se vad oasele, filler=ul va face un bine acestor persoane. Acestea pot fi facute cu Radiesse, Juvederm, Perlane, Restylane sau propria grasime corporala.

Eliminarea imperfectiunilor: mainile, ca si fata, sunt susceptibile la pete maronii, pete aparute odata cu varsta, arsuri si leziuni solare etc. IPL (lumina pulsata intensa), AFT (Advance Fluorescence Technology) si laserele fractionare (cum ar fi CO2 si Erbium) elimina petele maro si rosii. Aceste pete devin mai intunecate la inceput si apoi se vor dezlipi ca un cip de cartofi, dezvaluind sub piele tonifiat.

Evident, nu puteti omiete intretinerea si prevenira (protectia pielii). Acesre etape sunt vitale daca va doriti sa recapatati aspecuul neted al pielii la orice varsta! Pnetru intretinere, dr. Brent sugereaza ca trebuie sa urmati tratamente de cel putin doua ori pe an.