Q&A despre industria videochatului cu managerul operațional Best Studios

Q&A despre industria videochatului cu managerul operațional Best Studios

Pe timp de pandemie, numărul modelelor de videochat a crescut considerabil, România înregistrând peste 400.000 de modele care lucrează în videochat. Acest lucru se datorează faptului că industria a dovedit faptul că este una dintre cele mai sigure și stabile industrii din lumea întreagă – studiourile nu au dat faliment, ci s-au dezvoltat, iar modele de videochat au încasări mai mari ca niciodată.

Cum numărul de modele de videochat a crescut, în același ritm au crescut și întrebările despre acest domeniu. Din ce în ce mai multe femei vor să afle mai multe detalii despre videochat și despre cum se desfășoară activitățile între-un studio.

Am invitat managerul operațional Best Studios, Maria, la un Q&A despre cele mai fierbinți subiecte din industria videochatului pentru a putea face lumină în acest domeniu.

Best Studios este unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din România, clasându-se în mulți ani consecutivi pe locul 1 mondial la încasări.

Ce este videochatul?

Videochatul este discuția între două, trei sau chiar mai multe persoane prin intermediul unui site. Pentru a înțelege mai concret, live-ul pe rețelele de socializare este o formă de videochat, numai că nu este plătită. În schimb, la videochatul, tu, ca model să spunem, intri pe un site în care membrii te privesc, iar atunci când un membru dorește ca discuția să fie privată, te invită într-o secțiune specială și te plătește ca să îți îndrepți atenția doar pentru el într-o pagină online 1 la 1.

Cine face videochat?

Videochatul este dedicat persoanelor care au cel puțin vârsta de 18 ani, indiferent de sex. Majoritatea persoanelor care aleg să facă videochat nu au deloc experiență și fie sunt șomeri, fie vin din diverse domenii: avocatură, medicină, farmacie, economie, etc.

Cine plătește atât de mult pentru o conversație? Pentru că sunt modele care încasează într-o perioadă chiar și 60.000 de dolari

Membrul! Membrul în videochat este o persoană cu vârsta cuprinsă între 18 și chiar 70 de ani care își dorește să discute cu o anumită persoană. Membrii se împart și ei în două categorii: membrii care vin strict pentru partea sexuală și membrii care vin pentru a putea vorbi cu cineva – caută efectiv o persoană de încredere căreia să i se poată destăinui.

De ce videochatul la Best Studios este diferit?

Când toate studiourile s-au fixat pe partea erotică, noi am zis să venim cu ceva nou, să avem ceva inovativ. Astfel, ne-am hotărât să prezentăm femeia în totalitate – modelele noastre online sunt îmbrăcate, modelele noastre se axează pe dezvoltare personală (chiar facem la studio cursuri pentru dezvoltare personală) și modelele noastre sunt prietenele noastre.

Dacă aveți mai multe întrebări despre videochat sau despre studioul de videochat din București, Best Studios, Maria, managerul operațional, vă stă la dispoziție fie la numerele de telefon : 0730 752 752 / 0749 752 752, fie la adresa de email contact@beststudios.ro.