Rage comics-urile inca mai sunt amuzante :)

rage comics

Da, stiu ca majoritatea rage comics-urile sunt in engleza. Insa chiar si site-urile romanesti si-au permis sa traduca ori sa faca alte desene doar pentru romani. Aveti posibilitatea de a gasi imagini din toate categoriile: troll, forever alone si multe altele. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenii, voi veni cu o descriere mai ampla: rage comics-urile,  sunt niste imagini desenate de genul caricaturilor, care exprima o situatie reala sau imaginara, intr-o forma cat mai amuzanta.

Situatiile le puteti regasi la scoala, la munca, intre prieteni, sau chiar o simpla plimbare prin parc. Site-ul contine si meme-uri, acestea fiind niste poze cu diferite persoane, persoane care au diferite functii, iar puse in anumite situatii amuzante iti starnesc zambetul. Pe site se poate naviga cu usurinta, ai la indemana butonul “Like” si deasemenea poti comenta direct cu contul tau de facebook. Daca ai un rage comic facut de tine, noi suntem bucurosi sa il publicam, iar pentru aceasta ai sectiunea “Upload imagini”. Daca vedem ca rage comics-urile facute de tine sunt bune, atunci vei avea oportunitatea de a le putea publica direct pe site, fara aprobarea noastra.

Pe langa site-urile propriu zise, exista si pagini de facebook asociate si denumite cu expresii oarecum related. Nu trebuie sa fii un expert in intelegerea desenelor, toate lucrurile se pot invata pe parcurs. Desigur, iti va lua o perioada buna pana vei invata totul, avand in vedere si faptul ca fiecare chip reprezinta o situatie sau un personaj diferit. Insa cu putin efort, totul va fi inteles. La mai multe zambete pentru romanii de pretutindeni 🙂