Sanatate si joc alaturi de familie

Sanatate si joc alaturi de familie

Pe o rola

Ciclismul, skateboard-ul si roller-roller-ul sunt modalitati excelente de a mentine distractia in familie. Mergeti la un parc de skate sau planificati plimbari cu bicicleta la destinatie, cum ar fi un loc de joaca. Nu uitati castile!

Piesa este lucrul

Fitness si joc nu ar trebui sa se excluda reciproc. Pastrati lucrurile adecvate varstei. Daca aveti copii mici, va puteti distra interpretand basme, cum ar fi „Broasca testoasa si iepurele” sau „Omul de turta dulce”. Orice lucru care te ridica si te misca este un joc corect.

Mearga pe aceasta cale

Programati timp pentru plimbari regulate cu familia. Puteti opta pentru sambata dimineata sau dupa cina. Puteti sa va plimbati prin cartier sau sa va indreptati catre un parc local. Tineti evidenta kilometrilor parcursi si programati recompensele pentru reperele de succes. Recompensele nu trebuie sa fie mari. O idee este sa mergi la magazin si sa alegi un fruct sau o leguma pe care nu ai incercat-o niciodata pentru fiecare cincizeci de mile parcurse. Amintiti-va, ideea este sa-l mentineti sanatos.

Cresteti cu fluxul
Un studiu recent a aratat ca gradinaritul este la fel de eficient ca si mersul la sala atunci cand vine vorba de anumite beneficii pe termen lung pentru sanatate. Gradinaritul este legat de orice, de la scaderea depresiei si a indicelui de masa corporala la satisfactia crescuta a vietii si sentimentul de comunitate. Beneficiile au fost observate dupa doar 10 pana la 59 de minute de gradinarit pe saptamana. Luati in considerare plantarea unei mici gradini de legume ca activitate de familie. Daca spatiul este limitat, puteti incerca chiar si gradinaritul containerelor.