Serviti o cafea verde?

Nu mi s-a intamplat niciodata sa adun kilograme mai solide la centura. Am un organism croit probabil sa imi mentina talia de viespe. Sunt tras prin inel ca Fat-Frumos. Par atletic asa, in aparenta. Iluzia dispare cand ma pui sa sprintez 100 de metri. Atat imi ia sa imi blestem zilele. Conditia fizica e la pamant, desi cu un minim efort zilnic, as putea sa mi-o mentin la limite acceptabile, in sensul ca as putea accelera pe 200 de metri inainte sa ma paraseasca suflul. Daca nu m-as inrosi la fata si n-as transpira in ultimul hal ca la febra, ai zice nu prea sunt in apele mele.

In schimb, un soi de metabolism ciudat mi-a mentinut masa undeva pana in 70 de kile maxim. Mai mult n-am pus niciodata, nici macar de sarbatori. M-as putea considera norocos, avand in vedere ca obezitatea face victime pe zi ce trece. Se spune ca acumularea de balast vine undeva inspre 30 de ani, mai ales, daca ai un serviciu sedentar, in care stai cu scaunul lipit de fund 8-9 ore pe zi, apoi vii glorios acasa, unde tragi la aghioase vreo ora-doua, si apoi iti reiei pozitia laptop in fata calculatorului. Adauga la reteta fumat, baut cafele, baut diverse lichide gradate cu alcool, mancat haotic etc. etc. Te paste sindromul Willy.

Fiind o nisa in care se poate manca o paine ( preferabil, neagra pe baza de secara ) produsele de slabit vin permanent cu imbunatatiri si inovatii ca sa te ajute in epica batalie cu kilogramele in plus. Exista supe de varza, exista pilule, exista chiar si anumite soiuri de cafea care se pot servi pentru a-ti carboniza grasimile. Cafeaua verde lipsita de cofeina e una dintre cele mai indicate metode de a combate natural surplusul de kilograme nedorite. In acest tip de cafea exista un extract vegetal mustind de diversi acizi, configurati in molecule active care scot grasimile la interval si impart pumni si picioare in dreapta si stanga. E recomandat ca acest tip de cafea sa fie consumata fara zahar, indoita cu un pic de apa. Mai multe detalii se gasesc aici.

Eu imi prefer cafeaua pe bune, cu cofeina si zahar. Eu inca imi permit insa sa imi las tabietul asta nealterat. Pana la proba contrarie.