Suplimente alimentare pentru caini

Aplazyl este unul dintre cele mai bune suplimente articulare recomandate atat pentru cainii batrani cat si pentru canii de alte varste care au sau sunt predispusi la probleme cu articulatiile. In aceasta categorie putem include: cainii batrani (cele mai multe probleme articulare, la fel ca si la oameni, apar la cainii batrani),cainii sportivi care fac antrenamente care le solicita foarte mult articulatiile, catelele gestante sau care alapteaza si nu in ultimul rand cainii care se refac dupa anumite accidente (fracturi).

Aplazyl este printre cele mai recomandate suplimente articulare care ajuta la recuperarea, prevenirea si tratarea problemelor articulare si esterecomandat pentru orice rasa de caini si pentru orice varsta atunci cand este nevoie si atata timp cat se respecta instructiunile producatorului. Daca constatati ca Aplazyl este medicamentul potrivit pentru cainele dumneavoastra care are probleme articulare, sau daca medicul veterinar v-a recomandat Aplazyl nu mai stati pe ganduri.

K9 Complete Motion si K9 Complete Growth

Un supliment similar este K9 Complete Motion, care iarasi este foarte bun pentru oasele si articulatiil cainilor. Cresc caini de peste 7 ani si niciodata nu au lipsit din magazie cutiile de K9 Complete Motion (supliment pentru oase si articulatii), Aplazyl(o alternativa foarte buna la K9 Complete Motion dar care are ingrediente si actioneaza putin mai diferit) si renumitul K9 Complete Growth care este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa suplimentati alimentatia cainelui dumneavoastra cu nistevitamine, minerale si calciu. Administrati-i K9 Complete Growth cainelui dumneavoastra cat este mic si asigurati-i o crestere buna. Noi, sau ma rog o mare parte din noi suntem amatori in ceea ce priveste cresterea cainilor insa aceste 3 suplimente despre care am vorbit in acest articol sunt folosite si recomandate de crescatori profesionisti din intreaga lume.

Cam acestea 3 sunt principalele suplimente alimentare care ar trebui sa nu lipseasca niciodata din casa si care ar trebui administrate ori de cate ori situatia o cere. Daca sunteti incepatori, nu va sfiiti sa cereti sfatul medicului veterinar cu privire la administrarea lor.