Un pat pentru masaj profesionist ofera un plus de valoare serviciilor prestate

masaj

Pentru orice terapeut care presteaza servicii de tipul masajului, un pat pentru masaj profesional este piesa de echipament esentiala care aduce la un nou nivel calitatea serviciilor sale. Alaturi de tehnica pe care o poseda, patul pentru masaj este cel care contribuie la obtinerea efectelor dorite, fie ca este vorba despre masajul de relaxare sau de diferite tratamente.

Paturile pentru masaj stationare si cele portabile sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, iar structura lor este astfel gandita incat sa reziste in timp, indiferent de modul in care sunt folosite. Tipologiile de mese pentru masaj includ modele cu segmente amovibile, care se pot inclina la diferite unghiuri astfel incat sa aduca trupul clientului intr-o anumita pozitie pentru ca terapia sa aiba mai mult efect. De asemenea, se pot adauga accesorii suplimentare de sustinere, sau care maresc confortul clientilor.

Cu privire la gradul de mobilitate al meselor pentru masaj, optiunile includ mese stationare sau mese portabile. Mesele stationare sunt ideale pentru cei care au un sediu unde isi desfasoara activitatea. Ele au structura mai robusta, care inspira rezistenta si durabilitate.

Daca doriti sa puteti oferii servicii cat mai variate, o masa de masaj pliabila este alegerea ideala. Ea va permite sa va desfasurati in continuare activitatea in cadrul cabinetului de masaj, dar in plus va faciliteaza adoptarea unui nou tip de servicii care presupun vizite la domiciliul clientilor. Astfel va puteti diversifica paleta de prestatiilor disponibile si va exitindeti activitatea prin acoperirea unui numar mai mare de solicitari din partea clientilor.

Masajul la domiciliu este mai convenabil din toate punctele de vedere: pentru client pentru ca nu trebuie sa se deplaseze la un salon si se poate relaxa in interiorul propriei locuinte, iar pentru terapeut deoarece nu mai este nevoie sa inchirieze un sediu pentru afacerea sa.

O alta idee foarte populara si de succes in prezent este crearea unei oferte de masaje in pauzele de pranz ale marilor companii. In mediul corporatist, stresul poate atinge nivele ridicate, asa ca o oferta de masaj la locul de munca va poate aduce afacerea la un nou nivel, iar o masa de masaj pliabila este singura investitie necesara.

O astfel de masa este usor de montat si demontat, iar transportul nu este nici el o problema mai ales daca achizitionati o husa pentru transport sau chiar nu carucior special conceput. Atat o masa de masaj portabila, cat si una stationara sunt accesorii care aduc un plus de valoare afacerii dumneavoastra.