Unde găsim un cocktail bar în Aviatorilor?

Unde găsim un cocktail bar în Aviatorilor

Străzile din București sunt gazde primitoare pentru multe cafenele și cocktail baruri care mai de care mai impresionante, fie prin prețuri, fie prin design interior, fie prin meniul de băuturi. Cu toate acestea, se pare că o companie din domeniul HoReCa nu face altceva decât să înflorească pe zi ce trece și să își deschidă din ce în ce mai multe locații în capitală. Această companie este Ganesha, cocktail barul din București care pune în lumină o altfel de cultură. Recent, Ganesha Caffe și-a deschis o nouă locație în partea de nord vest a capitalei, mai precis un cocktail bar în Aviatorilor.

Ganesha Caffe Primăverii – cocktail barul de top din Aviatorilor

Zona Aviatorilor, respectiv zona Primăverii din nord – vestul capitalei, este o zonă verde deoarece parcul Regele Mihai I și lacul Floreasca fac deliciul acestei zone. Numărul de cafenele în Aviatorilor sau de cocktail baruri este destul de redus, astfel că apariția Ganeshei în această zonă pitorească a venit ca o mană cerească, mult dorită de către bucureșteni.

Ganesha Caffe Primăverii este situată pe Bd-ul Primăverii nr. 4, aproape de gura de Metrou Aviatorilor și de intrarea în parc. Primul contact cu localul o să vă uimească (mai ales dacă până acum nu ați mai vizitat si celelalte două locații de pe Barbu Văcăresc și Victoriei) prin bogăția culorilor și a obiectelor decorative cu specific oriental.

Acest cocktail bar este creat pentru a rezona cu preferințele multiple ale clienților, fiind împărțit pe sectoare diversificate – fiecare sector cu tipul lui de mobilier și ornamente. Întregul decor este o exprimare liberă a creativității și a inspirației din Orientul Mijlociu.

Fiind vorba despre un cocktail bar select din zona Aviatorilor Bucuresti, meniul de băuturi abundă într-o gamă diversificată de cocktailuri și specialități pentru a satisface și cel mai pretențioase gusturi. Multe preparate prezintă influență orientală prin prisma rețetelor ce abundă în ingrediente aduse din țara de sorginte, precum: cafea cu hel și numeroasele tipuri de băuturi din ceai negru, alb, roșu și verde, precum: The Indian Beverage, China Pai Mu Tang, Red Dragon, Oriental Pearl, etc. Pe lângă gama de băuturi de sorginte, meniul prezintă și numeroase băuturi autohtone sub formă de cocktailuri alcoolice sau non alcoolice, milkshake- uri, soft drinks, fresh-uri naturale, limonade, long drinks, shot-uri, bere, vin, etc.

Băuturile cu specific oriental au fost gândite pentru a putea să fie acompaniate de o shisha plină de savoare. Ganesha Caffe Primăverii s-a aprovizionat cu peste 20 de arome pentru narghilea care pot să fie combinate în funcție de preferințele clienților, cele mai întâlnite combinații fiind cele de afine și mentă, portocală și mentă, iar cei care vor să se bucure de gustul și intensitatea unei singure arome pot alege dintr-o gamă variată arome fructate precum: măr, cireșe, pepene galben, căpșuni, piersică.

Întreaga atmosferă se creionează cu ajutorul muzicii ambientale care oferă o stare de liniște și de relaxare, playlist-ul fiind definit de muzică cu specific oriental.