Unde spălăm covoarele pentru a elimina mirosul și murdăria animalelor de companie?

Spalatoria de covoare Waldmaster

Dacă aveți animale de companie care petrec mult timp în casă și nu de puține ori urinează pe covor, atunci cu siguranță că va trebui să apelați la o spălătorie de covoare. Da, este foarte probabil să fiți familiarizați cu petele accidentale de pe covoare, însă nu și cu microbii și bacteriile pe care acestea le găzduiesc.

Pe lângă mirosul animalelor, murdăria și diferite particule de praf se află zilnic în țesăturile covoarelor dumneavoastră. Dar, dintre toate, petele de urină ale animalelor de companie se numără printre petele dure care cu greu se pot îndepărta la domiciliu, cu produse de curățenie pe care le găsiți în comerț. Aici este importantă implementarea eficientă a tratamentului contra urinei animalelor de companie.

Petele învechite lăsate de animalele de companie pot fi îndepărtate mai ușor la o spălătorie de covoare

Spălătoriile de covoare din București nu doar că vă ajută să eliminați petele din țesătura acestora, dar le redau și aspectul strălucitor, le igienizează și pregătesc pentru o experiență unică a confortului.

Există multe modalități prin care puteți elimina petele lăsate de animale din covor, însă niciuna nu este la fel de eficientă, rapidă și sigură ca tratamentele folosite la o spalatorie de covoare ca bază a acestui proces.

De ce să alegeți o spălătorie de covoare pentru a îndepărta petele?

· Unul dintre motivele majore pentru a solicita serviciile profesionale ale unei spălătorii din București în vederea îndepărtării petelor este de a-l igieniza și proteja de microbii existenți în țesătură;

· Eliminarea bacteriilor și a microbilor reduce câteva probleme de sănătate și membrii familiei dumneavoastră pot trăi într-un mediu sănătos;

· Economisiți banii pe înlocuirea covoarelor, ca și în cazul serviciilor de îndepărtare a mirosului animalelor de companie, puteți chiar să eliminați petele și mirosurile care pot declanșa alergii.

Amintiți-vă întotdeauna că, atunci când locuiți alături de animale de companie, este riscant să utilizați substanțe de curățare pentru spălarea covoarelor, deoarece pot fi nocive pentru animalele de companie sau pentru copii. Prin urmare, alegeți întotdeauna produsele de curățare a covoarelor atente cu animalele de companie, pentru a scăpa de pete.

Dar, ce se întâmplă dacă nu aveți suficiente cunoștințe despre utilizarea produselor de curățat covoarele? Prin urmare, nu cădeți în această confuzie și mergeți la sigur cu serviciile profesionale ale unei spălătorii de covoare.

Cum se scoate mirosul neplăcut dintr-un covor?

Metoda clasică pe care o puteți urma la domiciliu pentru eliminarea petelor din covor vizează următorii pași:

· Înainte de a curăța pata umedă de pe un covor, aceasta trebuie ștearsă cu un prosop curat. Cu cât se va absorbi mai repede, cu atât va fi mai bun rezultatul final;

· După aceea, se aspiră covorul, pentru a elimina orice urmă de exces și praf care poate agrava pata deja formată;

· Ulterior, se realizează o soluție dintr-o parte detergent nonalergen și o parte apă; se aplică pe pată, se lasă un timp pentru a pătrunde în țesătură și se îndepărtează cu o cârpă curată.

Într-o spălătorie profesională de covoare, astfel de pete sunt îndepărtate cu ajutorul echipamentelor profesionale care pot suporta toate aceste sarcini simultan la un nivel și o capacitate mai ridicate. Aspirarea se efectuează cu o profunzime mult mai mare, ajungând la cele mai adânci straturi ale țesăturii, în timp ce perierea covoarelor se efectuează în mod optim și echilibrat, pentru a înlătura murdăria, dar a nu afecta aspectul și netezimea covoarelor.

Este util să luați în considerare pașii de mai sus pentru a elimina mirosul din țesătura covoarelor. Totuși, cele mai bune rezultate le puteți obține prin soluții avansate de curățare și metode de ultimă oră dedicate eliminării petelor de urină de pe și din covoarele dumneavoastră. Pentru a afla mai multe despre serviciile pe care Waldmaster le dedică acestor tipuri de pete în profunzime, contactați specialiștii în spălarea covoarelor la 0733 988 837.