Voi ce stil abordati pentru decorarea propriei locuinte?

decorarea locuintei

Decorarea unei locuinte nu se face in fiecare zi, motiv pentru care fiecare persoana implicata intr-o astfel de activitate are pretentii mari legate de mobilierul pe care urmeaza sa il cumpere. Isi doreste sa fie cat mai rezistent si cat mai frumos. Legat de aspect nu comentam, pentru ca gusturile nimanui nu se discuta, fiecare avand o conceptie diferita fata de ceea ce este frumos sau nu. Cat despre calitate, toata lumea este de acord ca mobila trebuie sa aiba un nivel calitativ cat mai inalt.

Un alt aspect asupra caruia sunt de acord este ca pretul trebuie sa fie cat mai mic si calitatea cat mai mare. De aceea, Tamos, magazinul online despre care ne-am propus sa vorbim, ofera, in fiecare categorie de mobilier si produse cu preturi reduse la sume foarte avantajoase.

Mobilier pentru bucatarie

In acest domeniu este o varietate foarte mare de optiuni. Puteti alege intre bucatarii standard, gata gandite, cu corpuri puse cap la cap pentru a forma un intreg; bucatarii modulare, in care trebuie sa alegeti corpuri si sa le puneti asa cum va doriti, astfel incat sa formati exact bucataria la care visati; coltare de bucatarie, pentru cei care isi doresc un astfel de corp; mese si scaune de bucatarie, pentru amenajarea spatiului in care familia ia masa; accesorii pentru bucatarie si, cum spuneam, categoria de oferte speciale.

Mobilier pentru dormitor

Si de aceasta data, puteti alege intre dormitoare alcatuite din toate corpurile de care ati putea avea nevoie, astfel incat sa se potriveasca perfect; paturi de dormitor, in cazul in care doresti sa iti compui singur setul sau ai nevoie doar de un pat nou; noptiere, pentru ca niciun dormitor nu este complet fara ele; comode in care sa poti pune toate hainele si lenjeriile de care ai nevoie; dormitoare modulare, adica o multime de corpuri de mobilier separate din care sa iti alcatuiesti singur exact ce ai nevoie; dar si ofertele speciale aferente acestui departament.

Mobilier pentru living

Aici este mult mai complicat, pentru ca sunt corpuri modulare si imaginatia clientului prin care se poate crea orice. Bineinteles, sunt si oferte de mobilier complet, realizate de designeri, dar nu tuturor li se potrivesc aceste variante gata facute, ci au un alt concept in minte sau au nevoie de o altfel de aranjare a corpurilor, de aceea, pot sa isi faca propria mobila din corpuri modulare. Nu lipseste nici aici rubrica de oferte promotionale.

Ati inteles, in principiu, ca pentru fiecare camera poti cumpara mobilier, care pot sa va asigur ca este de cea mai buna calitate, atat productie proprie cat si de import. Aveti incredere in Tamos, un magazin de mobila de top.