Weedshops

Am uitat despre ce vroiam sa scriu. M-am luat cu altele dupa ce am deschis pagina asta si acum scriu randurile astea ca prostul incercand sa imi amintesc ce balarii vroiam sa mai scriu. Hai sa scriu o parere scurta despre weed shops, herbal shops, coffee shops sau cum se vor mai numi in viitor, dupa inca o “reprofilare.”

Sunt impotriva magazinelor de acest fel. Imi poate spune si mie exact ce contin acele pliculete? Da, sunt ierburi sau prafuri, dar au denumiri ciudate care sa sara in ochi si care nu ma ajuta in identificarea produsului. Ce plante sau prafuri sunt “servite” pentru consum? Nu am reusit sa gasesc pana acum o informatie cu privire la asta. Concluzia numarul unu: de ce as consuma niste substante total necunoscute?

Mai nou, se aude pe la stiri ca s-au gasit urme de cannabis si cocaina in diversele produse. “Daca vorbim de droguri, mai intai excludem iarba” – dupa ce ca are si beneficii asupra sanatatii si n-am auzit/citit despre cazuri ale oamenilor morti din cauza ei, tot e ilegala. Conspiratiile astea. Daca s-ar lua la puricat toate produsele din magazine probabil ca s-ar gasi mai multe droguri “ilegale” in continutul acestora. Si tot se intreaba lumea de ce ajung aia la spital… Pai, idiotilor, drogurile de mare risc sunt de mare risc pentru ca dau dependenta destul de rapid. Consuma pulica azi, consuma maine si tot asa, pana e nevoitsa consume ca sa nu intre in sevraj si sa faca niste fapte pe care apoi le-ar putea regreta. Concluzia numarul doi: de ce as consuma niste substante care sunt amestecate cu droguri tari, fara sa stiu proportiile ca sa ma feresc de o eventuala dependenta?

Nu mai bine consum direct drogurile tari daca vreau niste senzatii tari? Nu sunt genul de om care sa citeasca pe etichetele produselor de obicei, dar daca tot ma joc cu integritatea mea psihica si fizica, macar sa o fac asa cum trebuie. Am citit despre pragurile de dependenta ale diverselor droguri, limitele de supradoze, perioadele de timp necesare pentru a nu ridica dozele, etc. Intotdeauna, cand esti informat, riscurile de a face o prostie scad. [Am lasat deoparte posibilitatea de a NU consuma droguri in articol, pentru ca nu-s mana maicii domnului sau usa bisericii de la intrarea din cartier. Dar asta e alta mancare de peste ce nu va fi detaliata (acum)]. Stiu ce drog iau, stiu in ce cantitate il iau, stiu ce sa fac pentru a evita urmatoarea doza si stiu cand ar fi indicat sa o iau pe urmatoarea, daca intr-adevar mai vreau.Concluzia numarul trei: eu as alege drogurile adevarate in detrimentul etnobotanicelor. Voi puteti vota in poll-ul deschis: nu am adaugat optiunea pentru “drug free” pentru ca ideea este prezumtiva: “ce ati prefera sa consumati?”

Ah, am uitat de medicamente, dar toate la timpul lor.